Mor als 52 anys John Gilbert Getty, un dels hereus de l'imperi petrolier homònim

Getty era músic i pare d'una filla, Ivy, i el 2015 va morir un germà seu per sobredosi

John Gilbert Getty, un dels hereus de la nissaga petroliera Getty, ha mort als 52 anys per causes encara desconegudes. L'home, que es dedicava a la música, va ser trobat mort en un hotel de San Antonio, als Estats Units. Encara està pendent de fer-se-li l'autòpsia que ha de determinar el perquè de la seva mort.

Un comunicat de la família anunciava la mala notícia: "Amb el cor afligit, Gordon Getty anuncia la mort del seu fill John Gilbert Getty. [...] El John era un músic talentós que estimava el rock'n'roll. El trobarem a faltar profundament". La família, adinerada gràcies al negoci del petroli i amb una fortuna familiar estimada en 5.000 milions de dòlars, ja ha passat per diverses tragèdies. Un germà de John, Andrew, va morir el 2015 per sobredosi de metamfetamina. I la seva mare, Ann, va morir d'un atac de cor al setembre.

La família Getty és descendent de J. Paul Getty, el magnat petrolier i col·leccionista d'art que va fundar el Museu Getty de Los Angeles amb els seus quadres i altres peces. John Gilbert tenia una filla, Ivy Getty, i encara li queden vius dos germans: Peter i Billy. "El meu pare va ser increïble, l'home més genial que mai hagi aterrat en aquest planeta, i sempre seré la filla més orgullosa. T'estimo molt, pare... La vida és cruel de vegades... No tinc un sinó dos àngels de la guarda cuidant-me, ara", ha dit la jove a les xarxes.

El + vist

El + comentat