Orlando Bloom demana ajuda a Instagram per traduir un text en català

Forma part d'una làpida situada en un cim de la serra de Tramuntana, a Mallorca

L'actor Orlando Bloom ha penjat una col·lecció de fotos a Instagram d'una excursió per la muntanya que ha fet. A part de mostrar uns paisatges increïbles –i també que s'ha fet mal en una cama durant la sortida–, el britànic ha inclòs a la col·lecció una foto d'una làpida amb un text gravat que no entenia. Per solucionar-ho, ha decidit demanar ajuda als seus 2,6 milions de seguidors, als quals ha demanat si l'hi podien traduir. "Si algú pot traduir l’última foto deixant-ho als comentaris, m'encantaria saber què hi diu", ha escrit l'actor d''El senyor dels anells' i 'Pirates del Carib'.

Les respostes no s'han fet esperar i només una hora després de fer la petició la foto ja tenia diversos comentaris que li explicaven el contingut de la placa commemorativa. Es tracta d'una làpida que recorda l'excursionista Enric Alajarín i Mestre, que va perdre la vida en aquell penya-segat de la serra de Tramuntana de Mallorca, on Bloom està passant part de les seves vacances. El penya-segat està al Morro de la Vaca, un punt de la citada serra ubicat entre el Port de Sóller i la població de Lluc.

Katy Perry i Orlando Bloom es comprometen per Sant Valentí

La làpida en qüestió, escrita en català, diu: "En record de n'Enric Alajarín i Mestre que les fites del tortuós camí de la vida el portaren a un precipici del qual no trobà sortida ni repisa on aferrar-se per poder recobrar l'alè i tornar a començar la remuntada. Esperant que des del cim on et trobes, ens puguis guiar per un llarg camí ple de pau i esperança". La làpida està signada pel grup excursionista Serra Mamerra i data del 2009.

Més continguts de