Robert De Niro demanda una treballadora per veure 55 episodis de 'Friends' en horari laboral

L'actor reclama a l'empleada 5,4 milions d'euros

La companyia de Robert De Niro, Canal Productions, ha denunciat una treballadora per haver dedicat part de la seva jornada laboral a veure episodis de 'Friends', segons explica 'Variety'. La publicació explica que, segons la demanda presentada,  Chase Robinson, que fins fa poc era vicepresidenta de producció i finances de Canal Productions, està acusada de dedicar una "astronòmica quantitat de temps" a veure continguts de Netflix durant hores laborals, motiu pel qual l'empresa li reclama l'equivalent a 5,4 milions d'euros. Entre altres coses, detallen que va veure 55 episodis de la 'sitcom' en quatre dies. 

La companyia assegura que Robinson, que el 2008 va ser contractada com a assistent de De Niro i posteriorment va ascendir a vicepresidenta, rarament anava a l'oficina i acumulava despeses desorbitades en hotels i restaurants que feia pagar a l'empresa. La demanda detalla que Robinson va arribar a acumular 12.696,65 dòlars en despeses no autoritzades al restaurant Paola's de Nova York, a més de  8.923,20 dòlars a la cafeteria Dean and Deluca i al supermercat Whole Foods. A més, també hauria utilitzat les milles de viatge freqüent de De Niro per fer viatges personals. 

"Veure programes de Netflix no estava en cap cas relacionat amb els deures i les responsabilitats de la feina de Robinson. Ho va fer pel seu entreteniment personal i plaer en hores en què estava sent pagada per treballar", explica la demanda. 

Robinson, que cobrava un sou anual de 300.000 dòlars, va deixar l'empresa a l'abril i va escriure una carta de recomanació per a ella mateix que De Niro es va negar a signar. 

El + vist

El + comentat