Sara Carbonero rep l'alta hospitalària després de l'operació d'un càncer en un ovari

La periodista, de 35 anys, ja és a casa seva, a Porto

Després de ser operada amb èxit d'un tumor maligne en un ovari, la periodista Sara Carbonero ja és a casa seva, a Porto, amb la seva família, tal com expliquen diversos mitjans. La dona d'Iker Casillas va viure unes setmanes com la seva parella va haver de ser traslladada a l'hospital per un infart inesperat i, posteriorment, va ser ella la que es va emportar un ensurt a nivell de salut.

La col·laboradora de Cuatro ha anat explicant el seu estat de salut a través de les xarxes socials i ha agraït les mostres d'afecte rebudes en aquests moments dur. "Ja soc a casa, i tot en ordre. Moltíssimes gràcies per totes les mostres d'afecte que he rebut aquests dies. M'encantaria respondre-les una per una, però és impossible. Ara toca posar-se forta i seguir. Gràcies a tots de tot cor", ha escrit la periodista en el seu compte d'Instagram.

Amb 35 anys, Carbonero va anunciar que havia sigut intervinguda d'un "tumor maligne d'ovari" també en el seu perfil d'Instagram fa una setmana i li va restar importància. "Afortunadament, l'hem enganxat molt a temps, però encara em queden uns mesos de lluita mentre segueixo el tractament corresponent", va explicar. "Aquesta maleïda paraula de sis lletres que encara em costa escriure", va utilitzar per referir-se al càncer. "Sé que el camí serà dur, però també que tindrà un final feliç. Compto amb el suport de la meva família i amics i amb un gran equip mèdic", va escriure la periodista.