Sergio Ramos es tatua un unicorn en homenatge al seu casament

L'animal fictici incorpora tres estrelles, una per cada fill del futbolista

Després del seu comentat casament, el futbolista Sergio Ramos i la televisiva Pilar Rubio han marxat de lluna de mel a Costa Rica, on a través de les xarxes socials han ensenyat als seus seguidors el munt d'esports d'aventura aquàtics que hi estan practicant. Allà, a banda d'aquest tipus d'activitats, la parella ha coincidit amb el futbolista Keylor Navas i la seva dona, Andrea Salas, que hi són de viatge –al país d'ell– amb motiu de l'aniversari de Salas.

En una de les instantànies que han penjat des del Carib es pot veure com Ramos porta un nou tatuatge. Concretament, a la part de les costelles de la dreta. Es tracta d'un unicorn amb les potes de davant alçades que porta tres estrelles de color vermell a l'interior, a la part superior del cos. Segons han publicat diversos mitjans, aquest tatuatge de dimensions generoses és un homenatge al seu casament, que va tenir aquest animal fabulós com a protagonista. Les tres estrelles que porta l'animal a l'interior van dedicades als seus tres fills: Sergio Jr., Alejandro i Marcos.

Ramos es un gran aficionat a la tinta i habitualment són notícia els seus tatuatges. En total, el número de tatuatges que té superen la trentena, cosa que no deixa d'augmentar. Entre altres coses, el madridista porta tatuada una copa com la de la Champions, un dibuix que es va fer quan el Reial Madrid va guanyar la 'décima'.

Més continguts de