Shawn Mendes confessa a un fan que està en una relació però que no pot dir res més

Dona ales així al seu suposat idil·li amb Camila Cabello, mai confirmat per cap dels dos

Després de la seva actuació als MTV VMA's de la setmana passada, la relació entre el cantant Shawn Mendes i la cantant Camila Cabello sembla més que confirmada per al gran públic, que van entendre de la seva química a l'escenari mentre interpretaven 'Señorita' que hi ha molt més que una relació sentimental entre ells. Tot i així, cap dels dos no ho han confirmat mai. De fet, ni tan sols han dit mai que estiguin emparellats.

De tota manera, aquesta posició pública ha canviat ara. Almenys per part d'ell, que li ha explicat a un fan que sí que està immers en una relació. Després d'un concert a Connecticut, l'ídol adolescent, de només 21 anys, va contestar a un seguidor que li preguntava si encara seguia sense haver-se enamorat mai, tal com el cantant va explicar un cop. "Honestament, vull dir que vull parlar amb vosaltres sobre aquestes coses, però no soc només jo en la relació –va respondre–. Hi ha una altra persona involucrada i no puc dir les coses que sento. No soc només jo qui decideix".

Caldrà veure si Cabello, de 22 anys, segueix els mateixos passos que Mendes i confirma a alguna banda que està en una relació. Si això passés, encara que no digués que ell és Mendes, pràcticament donaria per tancada la llarga espera que els fans dels dos cantants han hagut de passar mentre els seus ídols es feien els sords respecte als rumors de relació.