La Super Bowl més llatina es rendeix al tàndem Shakira-JLo

La bandera de Puerto Rico i el símbol feminista marquen un xou ple de 'hits' mítics

Reivindicació llatina al descans de la Super Bowl liderada per Shakira i Jennifer Lopez, que han trepitjat fort l'escenari acompanyades de desenes de ballarines i recordant els seus 'hits' més mítics com ara 'Waka waka' o 'Let's get loud'. Un gran símbol feminista i els gestos a la comunitat llatina han marcat l'espectacle, en què Lopez s'ha cobert amb una bandera dels Estats Units que es transformava en la de Puerto Rico.

Els Kansas City Chiefs guanyen la Super Bowl 50 anys després gràcies a Patrick Mahomes

El debut mundial com a cantant de la filla de Jennifer Lopez i Marc Anthony, que, juntament amb un cor de nenes vestides de blanc, la seva mare i Shakira a la bateria, han versionat una versió del  Born in the USA, ha sorprès els 65.000 espectadors de l'esdeveniment esportiu, que han guanyat els Kansas City Chiefs. El missatge d'unitat cap a la comunitat llatina ha estat present també en les actuacions de la porto-riquenya amb el colombià J Balvin i de la colombiana amb el porto-riqueny Bad Bunny. Les cantants han tancat l'espectacle amb un " Gracias" de Shakira, que ha cantat fragments en castellà, i un " Thank you" de Jennifer Lopez.

Abans de l'inici del partit, Demi Lovato –nascuda als Estats Units i d'origen mexicà– ha interpretat l'himne dels Estats Units i s'ha fet un homenatge al jugador de bàsquet Kobe Bryant, la seva filla i les altres sis persones que van morir a bord del seu helicòpter diumenge passat a Los Angeles.

El + vist

El + comentat