Gent 03/03/2021

Acusen Meghan Markle de fer 'bullying' a treballadors del Palau de Kensington

La duquessa de Sussex ha assegurat sentir-se trista per les acusacions

A.P.
2 min
Meghan Markle es queda sense assistent

Segons un reportatge del diari The Times, Meghan Markle va assetjar laboralment diferents membres de l'equip de treballadors del Palau de Kensington. La capçalera detalla que l'octubre del 2018 el llavors secretari de comunicacions del ducs de Sussex, Jason Knaupf, va presentar una queixa al secretari personal del príncep Guillem i a la cap de recursos humans de Clarence House en referència al comportament de Meghan Markle cap a tres treballadors.

"Sembla que la duquessa sempre té algú en el punt de mira. Està assetjant Y i tractant de minar la seva confiança en ella mateixa. No parem de rebre informes de gent que ha sigut testimoni d'actituds inacceptables cap a Y", diu el mail de Knaupf recollit pel The Times. Segons explica el diari, el príncep Enric es va reunir amb Knaupf per demanar-li que no continués endavant amb l'assumpte. Després de veure que la queixa no prosperava, el secretari va renunciar al seu càrrec, tot i que posteriorment va ser contractat pel príncep Guillem i actualment és director de la seva fundació.

A través d'un comunicat, Meghan Markle ha negat les acusacions, que han sortit a la llum pocs dies abans que s'emeti l'entrevista que ella i el seu marit han concedit a Oprah Winfrey. "La duquessa està trista per aquest últim atac contra ella, especialment tenint en compte que ella mateixa ha sigut víctima de bullying i està compromesa en ajudar les persones que han experimentat dolor i trauma", ha dit el portaveu de la parella.

The Times assegura que els advocats dels ducs consideren que el diari està sent utilitzat pel Palau de Buckingham per construir una narrativa falsa que contraresti l'entrevista amb Winfrey. El diari cita un portaveu de la parella dient: "Anomenem-lo pel que és: una campanya de difamació calculada basada en una desinformació enganyosa i perjudicial. Estem molt decebuts de veure com un diari dona credibilitat a aquest retrat difamatori de la duquessa de Sussex".

stats