Gent 23/04/2021

Antonio David acudeix a declarar després de denunciar Rocío Carrasco

L'ex guàrdia civil considera que la seva exdona li deu 7.000 euros en concepte de "pensió d'aliments" del seu fill

ARA
2 min
Antonio David Flores en una imatge d'arxiu

BarcelonaL'1 de març, un mes abans de l'emissió del primer episodi de la docusèrie Rocío, contar la verdad para seguir viva, Antonio David Flores va denunciar la seva exdona per un suposat delicte d'impagament de pensió al seu fill menor, David, que té 22 anys. L'ex guàrdia civil reclama més de 7.000 euros a Carrasco per no haver abonat des de fa tres anys els 200 euros mensuals estipulats. Per aquest motiu aquest matí ha acudit al jutjat per declarar com a denunciant, carregat amb una carpeta plena de documents.

D'aquí una setmana serà el torn de la seva ex, Rocío Carrasco, que haurà de declarar com a querellada davant la jutge Verónica Caravantes, del jutjat número 3 d'Alcobendas, encarregada d'investigar aquesta denúncia per un suposat delicte d'impagament de pensió. La defensa d'Antonio David considera que Rocío Carrasco ha comès el mencionat delicte basant-se en la sentència del 2018 en la qual un jutge va decretar que el fill de la parella, que viu només amb el seu pare des del 2016, és "dependent econòmicament" i va fixar que Rocío Carrasco havia de pagar 200 euros mensuals en concepte de "pensió d'aliments". "La querellada ha mostrat apatia, desídia, negligència i abúlia respecte de les obligacions com a mare, tant afectives com econòmiques, que mai ha satisfet des de la primera resolució referent al cas", relata Flores en la seva denúncia, segons ¡Hola!.

Al sortir del jutjat, Flores ha atès la premsa que l’esperava per referir-se a les acusacions de maltractaments que ella ha fet sobre ell a la mencionada docusèrie, emesa a Telecinco. “Tinc material de sobres per desmuntar tot el que està explicant, i espero que, algun dia, com estic vetat dels mitjans, sigui jo el que pugui defensar la meva filla i desmuntar absolutament tot el guió que porta, fet des de casa o des la seu judicial de Sálvame. Tinc material de sobres per desmuntar tot el que està dient”, ha avançat. “Vinc aquí, als jutjats, i aquí es dirimiran totes les coses, absolutament totes. El judici públic i la condemna publica em semblen molt bé, però el mal que me’l faci a mi. Als meus fills, que els deixi”, ha conclòs.

stats