Casaments
Gent Milionaris 27/06/2022

Aquest és el milionari que ha contractat Lady Gaga perquè cantés al seu casament

Es tracta d'un home anglès que posseeix un patrimoni aproximat de 1.500 milions de lliures

2 min
Lady Gaga en una imatge d'arxiu

BarcelonaLa cantant Lady Gaga ha ofert aquest cap de setmana un concert privat al casament del magnat britànic Alan Howard i Caroline Byron en una mansió a la vora del llac Como, al nord d'Itàlia, segons informen alguns mitjans italians. El multimilionari Alan Howard, de 58 anys, i la seva dona, Caroline Byron, han llogat durant un mes abans del casament Villa Olmo, una de les impressionants mansions a la riba del llac pertanyent al municipi de Como, per 1,3 milions d'euros. A la festa del casament, on també es va celebrar un espectacle de focs artificials, Lady Gaga va actuar davant del llac on l’any passat va rodar algunes escenes de la pel·lícula House of Gucci.

Durant tot el cap de setmana, la zona contigua a Villa Olmo ha estat tancada a turistes i habitants, així com a les platges pròximes, i s'ha instal·lat un moll flotant davant de la casa per allotjar els prop de 250 convidats de la parella. Howard, que té un patrimoni estimat de 1.500 milions de lliures, i Caroline Byron es van casar oficialment els primers dies de la pandèmia, el 2020, i, per tant, van decidir esperar per fer una gran celebració. Howard és un multimilionari anglès, responsable de fons, conegut per haver invertit fortament en criptomonedes a finals del 2020.

El 2002 va cofundar Brevan Howard Asset Management LLP, que va arribar a tenir un dels fons de cobertura macro més importants del món. El 2014 va ocupar el número 53 en una llista de milionaris publicada pel Sunday Times. Actualment, Howard és el 107è home més ric del Regne Unit, segons la mateixa llista del Sunday Times. Tot i això, no és gaire conegut i ha dit que prefereix mantenir un "perfil baix", segons The Guardian. Segons The Times, Howard ha fet donacions a la beneficència per causes com la gent del carrer i les organitzacions benèfiques de l’Holocaust.

Lady Gaga també ha estat notícia recentment perquè l’estudi de Warner Bros estaria negociant amb ella perquè aparegués amb Joaquin Phoenix a la pel·lícula musical Joker: folie à deux, va informar el Hollywood Reporter. Gaga interpretaria Harley Quinn, la companya del Joker en aquesta seqüela. Com la primera pel·lícula, també serà dirigida per Todd Phillips. Després de l’èxit de Joker (2019), amb el qual Warner Bros es va embutxacar més de mil milions de dòlars per a les seves projeccions a tot el món, la franquícia DC Comics va voler aprofitar el vent a favor amb aquesta nova pel·lícula. Gaga ja ha treballat amb Phillips a A star is born, una pel·lícula en la qual va participar com a productor i que li va valer una candidatura a la millor actriu a la cantant.

Alan Howard i Lady Gaga a Villa Olmo, on ell ha celebrat la festa del seu casament
stats