Gent 29/01/2021

Armie Hammer perd un altre projecte pel seu presumpte "canibalisme sexual"

ARA
2 min
Armie Hammer en una escena de 'Call me by your name'

La polèmica sexual que envolta l'actor Armie Hammer des de fa setmanes està començant a afectar seriosament la seva carrera. L'actor, conegut principalment pel seu paper a Call me by your name, acaba d'anunciar que no participarà a The offer, la sèrie sobre la gestació de la pel·lícula El padrino en la qual havia d'interpretar el productor Al Ruddy. La noticia arriba després que diverses dones que haurien mantingut relacions amb ell hagin fet públics missatges de contingut sexual extrem en què l'actor afirmava, entre altres coses, que era "100% caníbal" o que es volia beure la sang d'una de les noies amb les quals havia estat.

Una de les seves exparelles, Page Lorenze, ha assegurat als mitjans nord-americans que en una ocasió l'actor va utilitzar un ganivet per "marcar-la". Per la seva banda, una altra de les seves exnòvies, Courtney Vucekovich, ha afirmat que en un moment de la seva relació el comportament de Hammer va passar a ser "obsessiu", fins al punt que va témer per la seva seguretat. Alguns dels presumptes missatges enviats per Hammer daten del 2016, quan l'actor encara estava casat amb la presentadora de televisió Elizabeth Chambers, que no ha volgut opinar sobre la polèmica. Hammer i Chambers, que tenen dos fills en comú, es van conèixer el 2010 i es van separar l'any passat.

The offer és el segon treball que Hammer perd després que es comencessin a fer públics els missatges que havia intercanviat amb diferents dones. Quan van aparèixer els primers testimonis l'actor estava rodant Shotgun wedding, una cinta que havia de protagonitzar juntament amb Jennifer López. Arran de la polèmica, Hammer va demanar retirar-se del projecte. "No respondré a aquestes estúpides afirmacions, però després dels atacs falsos i brutals que he rebut no puc deixar amb la consciència tranquil·la els meus fills durant quatre mesos per rodar una pel·lícula a la República Dominicana", va explicar llavors.

stats