L'autòpsia confirma les causes de la mort de l'actor de Disney Cameron Boyce

El jove va morir a principis de juliol amb només 20 anys

L'autòpsia de l'actor Cameron Boyce, que va morir el 6 de juliol a la matinada a casa seva a Los Angeles, ha confirmat que la mort de l'artista es va deure a "causes naturals". En un comunicat, l'especialista de l'Oficina Mèdica Forense del comtat de Los Angeles informa que l'estrella de Disney, de 20 anys, va morir per un atac d'epilèpsia.

"El 8 de juliol es va fer una autòpsia, i la determinació de la causa i forma de la mort va ser ajornada. Després d'exàmens addicionals, es va determinar que el motiu del decés va ser una inesperada mort sobtada provocada per l'epilèpsia", va revelar el forense. Segons les proves fetes, l'actor no va consumir drogues o alcohol la nit de la seva mort, i en el seu sistema només s'hi va trobar la medicació que prenia regularment per tractar l'epilèpsia.

L'informe del forense també explica que el primer atac que va patir Cameron Boyce es va produir fa tres anys, i que, des d'aleshores, havia patit "diverses convulsions importants", cosa que van recollir diversos mitjans. Disney va cancel·lar la catifa vermella de 'Descendants 3' després de la mort de l'artista, i va donar tots els diners a l'organització sense ànim de lucre preferida de l'actor.

Els seus companys al film, actors de diferents sèries de Disney Channel, o Salma Hayek i Michelle Obama van ser alguns dels famosos que van escriure missatges després de conèixer-se la notícia de la seva mort, i es van mostrar profundament commocionats. Després de la mort, la família de l'actor ja va informar que Boyce havia mort "mentre dormia a causa d'una convulsió, resultat d'una afecció mèdica en curs per la qual estava sent tractat". Ara aquest informe els dona la raó.

Més continguts de

El + vist

El + comentat