Els bombers rescaten el papa Francesc, atrapat en un ascensor

El pontífex ho va explicar diumenge des de la finestra on resa l'àngelus

El papa Francesc es va quedar atrapat ahir durant uns 25 minuts a l'ascensor del Palau Apostòlic mentre es dirigia a la finestra des d'on resa cada diumenge l'àngelus. Segons recull l'agència Efe, en el seu rescat van haver d'intervenir-hi els bombers. Francesc va treure el cap per la finestra de l'estudi del Palau Apostòlic amb un retard de 10 minuts respecte al migdia, quan puntualment el Papa dona un petita catequesi i resa l'àngelus davant els fidels concentrats a la plaça de Sant Pere.

Abans de començar, el pontífex argentí va demanar perdó pel retard i va explicar somrient que s'havia quedat atrapat a l'ascensor durant 25 minuts i que van haver de trucar als bombers. "Hi ha hagut una baixada d'electricitat i m'he quedat atrapat a l'ascensor. Després han vingut els bombers i després de 25 minuts de treball he pogut sortir. Un aplaudiment per als bombers", va dir el pontífex.

Després de l'àngelus, el Papa va recordar que l'Església celebrava la Jornada per a la Pregària per la Protecció de la Creació i va demanar "un estil de vida personal i familiar més sostenible" i l'"assumpció de responsabilitat davant el crit de la Terra". També va demanar oracions amb motiu del seu pròxim viatge, del 4 al 10 de setembre, a Madagascar, Moçambic i Maurici perquè aquesta visita "pugui tenir els fruits desitjats".