Gent 12/12/2019

Brad Pitt: "Em vaig passar els 90 amagant-me i fumant herba"

L'actor ho ha confessat en una entrevista al 'New York Times'

Ara
2 min
“No et coneixes a tu mateix fins que no identifiques i acceptes les teves parts febles 
 I insegures”

BarcelonaEn plena campanya pels Oscars, Brad Pitt ha concedit una entrevista al New York Times en què ha confessat les dificultats que va patir per assimilar el seu èxit durant els anys 90. L'actor d'Érase una vez en... Hollywood assegura que en aquella època se sentia "molt incòmode" amb l'atenció que rebia. "Em vaig passar gran part dels 90 amagant-me i fumant herba", confessa Pitt, de 55 anys.

La carrera de Brad Pitt va esclatar als anys 90, quan va participar en pel·lícules com Entrevista amb el vampir i Llegendes de passió, per la qual va rebre la seva primera nominació als Globus d'Or. La seva popularitat va continuar creixent amb Seven (1996) i El club de la lluita (1999). "Hi ha hagut moments en què veia fotos meves de llavors i pensava «Aquest noi té pinta d'estar bé». Però en realitat no em sentia així", confessa Pitt. "Va arribar un punt en què em vaig adonar que m'estava tancant en mi mateix. Ara surto i visc la vida, i normalment la gent es comporta bastant bé", reconeix.

En la mateixa entrevista, Pitt confessa que un dels punts més baixos de la seva carrera va ser la pel·lícula Troia (2004), amb la qual va acabar "molt decebut". "No va ser dolorós, però em vaig adonar que aquella pel·lícula s'estava fent d'una manera que no s'assemblava a com jo la volia fer", explica Pitt, que assegura que, a partir d'aquell moment, va decidir que només s'involucraria en "històries de qualitat".

Aquesta no és la primera vegada que Pitt confessa els problemes que ha experimentat durant la seva carrera. A principis de desembre, la revista Interview va organitzar una trobada entre ell i Anthony Hopkins en què els dos actors, que van coincidir a Llegendes de passió, explicaven els seus problemes amb l'alcohol. En el cas de Pitt, reconeix que va recórrer a la beguda perquè ho va veure "com una via d'escapament".

stats