Gent 04/05/2021

Britney Spears critica els documentals que parlen sobre la seva vida: "Són hipòcrites"

"Tot i que he tingut bastants moments difícils a la vida, n'he tingut molts més que han sigut increïbles"

2 min
Spears diu que no ha vist el documental sobre ella

BarcelonaEls 30 milions de seguidors de Britney Spears s'han trobat una publicació de l'artista en què apareix ella ballant les seves creatives coreografies, però que va acompanyada d'un post en què opina sobre tot l'enrenou que està generant la seva vida en els últims temps: "El 2021 és per descomptat molt millor que el 2020, però jo mai m'hauria imaginat que seria així! Hi ha tants documentals sobre mi aquest any, amb tantes persones opinant sobre la meva vida ... Què puc dir?", reflexiona Spears, que afegeix que se sent "profundament afalagada!"

A pesar d'aquesta amable entrada, la cantant canvia de to sobtadament per dir que "aquests documentals són tan hipòcrites que critiquen els mitjans de comunicació i després fan el mateix". "No us conec, però m'emociona poder recordar-vos a tots que, tot i que he tingut bastants moments difícils en la meva vida, n'he tingut molts més que han sigut increïbles, encara que desafortunadament, amics meus, crec que al món li interessa sempre més la part negativa", conclou. "Per què cal destacar els pitjors i més traumàtics moments de la meva vida?", es pregunta. L'artista, de 39 anys, també explica que té moltes ganes de poder viatjar aquest estiu i poder ballar per tot el món.

En els últims temps, la seva situació legal ha ocupat infinitat de peces periodístiques, així com també extensos reportatges televisius i documentals que han aconseguit molta repercussió a tot el món. Entre els més destacats hi ha The New York Times presents: framing Britney Spears, emès al febrer a la cadena FX i posteriorment difós a Hulu.

Britney Spears ha sol·licitat recentment intervenir davant el Tribunal Superior de Los Angeles en una audiència, prevista per al 23 de juny, sobre la tutela legal que controla la seva vida des de fa 13 anys. L'advocat de la cantant, Samuel Ingham, indica que Spears vol parlar als jutjats, cosa que no feia des del 10 de maig del 2019, quan la seva declaració es va prendre a porta tancada i res del que va dir es va fer públic. Justament avui s'ha conegut que un documental que la BBC emetrà demà assegura que el pare de Britney Spears va al·legar que la seva filla patia demència quan va iniciar els tràmits per tenir la seva tutela completa fa més d'una dècada. Segons la cinta, Jamie Spears, de 68 anys, hauria al·legat llavors que la cantant tenia seriosos problemes mentals com a raó perquè el tribunal dictaminés donar-li la tutela completa i la gestió absoluta dels béns de la seva filla el 2008, segons els documents legals que exposa el periodista Mobeen Azhar al documental.

El 'post' on spears critica els documentals sobre ella
stats