Gent 15/09/2021

Britney Spears tanca el seu compte d'Instagram

L'artista tenia 34 milions de seguidors en aquesta xarxa social

2 min
GENT El pare de Britney Spears renunciarà a la tutela legal de la seva filla

BarcelonaBritney Spears ha eliminat el seu compte d'Instagram, en el qual acumulava més de 34 milions de seguidors i que durant els últims anys va servir com a única forma de contacte entre l'artista i els seus fans. Després que es generés certa preocupació entre els seus seguidors, la cantant ha explicat a través de Twitter que ha pres la decisió ella mateixa per tenir un descans de les xarxes socials i celebrar el seu recent compromís amb Sam Asghari. "No us preocupeu, amics, només m'estic prenent un descans de les xarxes socials. Hi tornaré aviat", ha assegurat Spears.

L'Instagram de l'artista era constantment examinat pels seus fans, ja que alguns consideraven que, a través de publicacions aparentment innocents, llançava missatges ocults en contra de la tutela legal del seu pare, que controla la seva vida des de fa 13 anys. Després de la seva declaració a finals de juny a Tribunal Superior de Los Angeles, moltes de les sospites dels seus seguidors es van revelar certes i, des de llavors, Spears ha estat molt més explícita al parlar sobre la seva situació personal a les xarxes.

Segons fonts citades per Page Six, la cantant "està contenta i en bona forma" i considera que el silenci "pot ser un missatge poderós". El seu advocat, Matthew Rosengart, també ha confirmat que la decisió és estrictament seva. Dilluns, a través d'aquesta mateixa xarxa social, Spears va anunciar el seu compromís matrimonial amb Sam Asghari, un model i entrenador personal amb el qual surt des de fa cinc anys, quan el va conèixer mentre gravava el vídeo musical Slumber party.

Per la seva banda, Jamie Spears, el pare de la cantant, va demanar la setmana passada al tribunal que estudiï posar fi a la polèmica tutela de la seva filla. La pròxima audiència sobre el cas està prevista per al 29 de setembre.

stats