Gent 08/06/2021

Bruce Springsteen torna a Broadway amb el seu espectacle biogràfic

Només hi podran accedir majors d'edat vacunats o menors amb una PCR negativa acompanyats d'almenys un adult

2 min
Springsteen, multat per “dos glops de tequila”

BarcelonaL'espectacle biogràfic de Bruce Springsteen tornarà al teatre St. James de Broadway a partir del 26 de juny, segons ha anunciat el músic a les xarxes socials, encara que només els que estiguin vacunats hi podran acudir. "Springsteen on Broadway tornarà aquest estiu per a una sèrie d'espectacles limitats al teatre St. James", diu a Twitter el cantant, que concretava que l'obra es podrà veure fins al 4 de setembre. Les entrades de l'espectacle, que va ser interpretat 236 cop entre el 2017 i el 2018, sortiran a la venda dijous.

Tot i que els teatres de Broadway havien anunciat que obririen les portes el pròxim mes de setembre, la velocitat a la qual avança la campanya de vacunació a Nova York i la constant reducció de casos de coronavirus han portat alguns productors del món de l'entreteniment a avançar les dates. Segons la pàgina web de Jujamcyn, tots els que vulguin acudir a Springsteen on Broadway hauran d'estar vacunats i hauran de mostrar un document que ho certifiqui a l'arribar al teatre.

En concret, hauran d'haver passat com a mínim 14 dies des de l'administració de la vacuna d'una sola dosi de Johnson & Johnson o 14 dies des de la segona dosi de Moderna o Pfizer. Només els menors de 16 anys podran accedir al teatre sense vacuna, tot i que hauran d'acudir-hi amb un adult vacunat i amb una PCR negativa feta en les últimes 72 hores. Springsteen on Broadway consta principalment de cançons interpretades per l'icònic cantautor, moltes de les quals són els seus grans èxits, i intercala històries de la seva carrera i de com, per exemple, va escriure Born in the USA. El xou ha sigut tot un èxit, ja que se n'han venut 113 milions d'entrades i fins i tot s'ha gravat un programa de Netflix amb el mateix títol.

stats