Gent 09/04/2021

La cantant Gisela participa en un assaig clínic per testar una vacuna contra el coronavirus

"No sé si m'han injectat la vacuna o només placebo", ha dit a les xarxes

ARA
2 min
Gisela participa en un assaig clínic per aprovar una vacuna contra el covid

L'exconcursant d'Operación Triunfo Gisela ha desmentit que estigui vacunada. Segons ha explicat la catalana a través del seu perfil d'Instagram, està només participant en l'assaig clínic d'una de les vacunes contra el covid-19 que poden arribar a Espanya si les proves van com està previst. "No! Encara no estic vacunada!", ha escrit en majúscules sota una foto d'ella posant-se una injecció. "Però sí que estic dins d'un assaig clínic per provar una de les vacunes que ens poden arribar a posar!", exclama novament l'artista. "No sé si m'han injectat la vacuna o només placebo, caldrà esperar... però el que sí que tinc clar és que hem de col·laborar en tot el que puguem perquè això passi aviat!", exclama per tercer cop.

La seva participació en aquest assaig va començar quan el seu metge de capçalera li va comunicar que estaven fent un assaig clínic amb una vacuna i que ella entrava al perfil que estaven buscant per provar l'antídot. "Al principi em va fer una mica de por. És tot molt desconegut, no saps els efectes secundaris que pot generar", va expressar la intèrpret de Vida en declaracions a diversos mitjans. "Després de donar-hi voltes em vaig decidir a participar-hi perquè crec que és important que tots aportem el nostre granet de sorra. A mi se'm va donar aquesta oportunitat i la vaig agafar", afegeix. "Al cap i a la fi el que volem tots és que això s'acabi com més aviat millor i també col·laborar en la mesura que puguem", opina.

A més a més, aquesta vacuna que potser li han posat, segons publica Europa Press, en un principi estava pensada per ser de dues dosis però al final han preferit que sigui només d'una. Segons la seva publicació a Instagram, s'entén que la prova en què participa és en la de la vacuna de Janssen, ja que ha fet servir el hashtag amb el nom de la firma al final del text. La cantant ha explicat també que és un assaig doblement a cegues, cosa que significa que ni el metge ni el pacient saben si se li ha administrat la vacuna o el placebo. "Jo no incito que ningú faci res, simplement exposo les coses", ha descrit sobre la seva participació en aquesta prova.

Gisela participant en l'assaig
stats