El casament de Belén Esteban dispara les audiències de Telecinco

'Sábado deluxe' va ser el tercer programa més vist del dia a Catalunya

Belén Esteban, la 'princesa del pueblo', es va casar ahir, i Telecinco, la cadena on col·labora, es va bolcar en l'esdeveniment. Mediaset va optar per una estratègia guanyadora, ja que Telecinco ha aconseguit dades de rècord pels programes 'Sábado deluxe' i 'Viva la vida', que durant les seves emissions van explicar els detalls de l'enllaç i van fer diverses ocasions en directe. Les audiències dels dos programes van ser bones al conjunt de l'Estat, però també a Catalunya, on Telecinco va ser la cadena més vista del dia amb una quota del 14,3% (TV3 va ser la segona televisió més vista del dia amb un quota de l'11%). 

A l'Estat, 'Sábado deluxe' va aconseguir la seva millor dada de l'any, amb un 'share' del  23,5 % i 1.986.000 espectadors, mentre que a Catalunya va ser el tercer programa més vist del dia. La versió de cap de setmana de 'Sálvame' va ser durant la seva primera hora d’emissió –batejada com Express– el tercer programa més vist del dia, amb 282.000 espectadors i un 13% de quota de pantalla. La segona part del programa –de les 23 hores fins a les 2 de la matinada– se situa com el vuitè programa del dia, amb 220.000 espectadors i 17,6% de quota de pantalla. L’espai de Mediaset va quedar per davant del 'Preguntes freqüents', que marca un 11,4% de 'share' i 182.000 espectadors.

En el cas de 'Viva la vida', el programa de les tardes, va aconseguir el seu rècord històric per un dissabte amb un 20,6% de quota de pantalla i 2.114.000 espectadors. A Catalunya va ser el quart espai més del dia amb un 16,9% i 264.000 espectadors. 

Un casament retransmès des de primera hora

La programació dedicada a Belén Esteban va començar al matí, amb l'emissió de 'Socialité', que a Espanya també va fer bones dades. Durant tot el dia van desfilar per Telecinco, ja fos per plató o a través de connexions en directe, companys de la núvia que explicaven detalls del casament amb Miguel Marcos, com el discurs que va fer Andrea Janeiro, la filla d'Esteban, amb un missatge contra Jesulín de Ubrique, el seu pare, o el fet que els mòbils estaven prohibits tant durant la cerimònia com al convit. 

De fet, la núvia va trucar en directe a 'Sábado deluxe' per parlar del seu casament, i Jorge Javier Vázquez, el presentador del programa, va arribar al plató directament des de la festa. 

Les imatges oficials del casament, però, no es podran veure fins aquest dimecres, ja que la parella ha signat una exclusiva amb la revista '¡Hola!'.