Dabiz Muñoz confessa que rep ajuda psicològica per gestionar el seu èxit

El cuiner va explicar a 'El hormiguero' que té un sentiment de patiment constant tot i tenir un gran èxit en la seva carrera

2 min
El cuiner Dabiz Muñoz

BarcelonaDabiz Muñoz, que recentment ha sigut proclamat el millor cuiner del món als The Best Chef Awards, va explicar ahir a la nit a El hormiguero que rep tractament psicològic per aprendre a gestionar el seu èxit. El xef, marit de la televisiva Cristina Pedroche, confessava que els seus èxits professionals l'han superat i que necessitava ajuda per gestionar-los. "Jo tinc una relació tempestuosa amb l'èxit. Poden pensar que no pel que projecto, però em costa pair segons quines coses. No trec pit del fet que em passin coses bones, al contrari. Tinc una sensació de patiment amb coses bones que em passen, i vull començar a gaudir-ne en la seva justa mesura", va explicar Muñoz a Pablo Motos.

"Quan em van donar el premi [de millor xef del món] vaig pensar: «Ara com puc fer el mateix?»", explicava el cuiner sobre quina és la seva reacció a l'èxit, per a la qual va trobar una solució en el tractament psicològic. "Des de fa un any estic millorant moltes coses a nivell personal, d'empresa i com a cuiner. Vaig a una psicòloga que em va molt bé i m'està ajudant molt a contextualitzar segons quines coses i a viure la vida d'una manera una mica més feliç", va assegurar el cuiner, de 41 anys.

Muñoz, conegut per la seva elevada autoexigència, va explicar a Motos que, de la mà de la seva psicòloga, està aprenent a valorar-se més a ell mateix i, alhora, a les coses bones que té al seu voltant. "Estic aprenent a fer aquestes gestions mentals pel que fa a l'èxit, la pressió i el que la gent espera de mi. Estic exposat constantment, i això necessita una gestió que fa quinze anys que dura, i en això segueixo", concloïa el propietari del restaurant DiverXo, l'únic restaurant de Madrid amb tres estrelles Michelin.

stats