Dolly Parton finança la vacuna de Moderna contra el coronavirus

La cantant de country dona un milió de dòlars a la investigació del laboratori nord-americà

La cantant de country Dolly Parton va donar un milió de dòlars a la investigació de la vacuna del laboratori Moderna contra el coronavirus. Parton apareix en l'informe preliminar de la vacuna com una de les principals inversores de la investigació científica, juntament amb l'Institut Nacional d'Al·lèrgies i Malalties Infeccioses i la Universitat d'Emory, segons recull l'agència Efe. 

"El meu vell amic, el doctor Naji Abumrad, ha estat involucrat en investigacions a la Universitat de Vanderbilt, a Nashville, durant molts anys. Ell em va informar que estaven fent avenços emocionants en la investigació contra el coronavirus. Per això vaig decidir donar un milió de dòlars a la investigació, i també per animar tots aquells que puguin a fer donacions", explica l'artista. 

Moderna anuncia que la seva vacuna contra el covid-19 té un 94,5% d'efectivitat

Dilluns passat el laboratori Moderna va anunciar que la seva vacuna contra el covid-19 té un 94,5% d'efectivitat i que les característiques de conservació –entre 2 i 8 graus– en faciliten la distribució. La vacuna de Moderna ha estat sotmesa a un assaig clínic amb més de 30.000 participants als Estats Units. 

El + vist

El + comentat