Gent 08/10/2021

La dona més rica del Regne Unit es divorcia i multiplica la seva fortuna

Kirsty Bertarelli se separa del milionari suís Ernesto Bertarelli després de vint anys i rep 400 milions d'euros entre altres actius

2 min
Kirsty Bertarelli, la model retirada que ha signat el divorci més car del Regne Unit

BarcelonaLa model retirada Kirsty Bertarelli, finalista al certamen de Miss Món el 1998, acaba de signar un divorci milionari després d'estar casada vint anys amb l'empresari Ernesto Bertarelli, amb el qual ha tingut tres fills. "És amb tristesa que Ernesto i Kirsty Bertarelli confirmen que s'han divorciat. La decisió ha sigut compartida i la separació, amistosa. Tots els problemes derivats del divorci s'han resolt i demanen respectuosament la privacitat de tota la seva família en aquest moment. Com que es tracta d'un assumpte privat no hi haurà més comentaris", han comunicat al Daily Mail els seus portaveus, que afegeixen que el divorci s'ha signat aquest estiu.

La model, que també va ser cantant i compositora, ha acceptat un acord de divorci que supera els 400 milions d'euros i que s'ha convertit en el més elevat del Regne Unit. Per a la negociació del divorci, Kirsty Bertarelli ha confiat en la baronessa Fiona Shackleton, l'advocada que va representar el príncep Carles quan es va separar de Lady Di, la princesa Haya de Jordània i Paul McCartney. Una llarga experiència i un currículum exitós que li han donat el nom popular al Regne Unit de Magnòlia de Ferro. Amb la quantitat aconseguida, Kirsty ha consolidat el seu títol de dona més rica del Regne Unit, fins i tot per davant de la reina Elisabet II. També és més rica que estrelles del país com Mick Jagger, Ed Sheeran i Adele.

Kirsty i Ernesto Bertarelli

L'acord de divorci hauria estat "més generós del que havia de ser perquè no volien un cas judicial llarg i prolongat a Suïssa [país natal d'ell]" i perquè l'empresari "volia reconèixer la durada del seu matrimoni". De fet, a part de la suma de diners esmentada, la nova soltera també hauria rebut dues propietats a Suïssa: una casa valorada en 60 milions d'euros al costat del llac de Ginebra i un xalet de 10 milions a l'exclusiva estació d'esquí suïssa de Gstaad. Abans del divorci, la model retirada va rebre un iot de 96 metres d'eslora valorat 117 milions d'euros.

Els dos membres del matrimoni ja finit provenien de famílies molt adinerades. Ell va heretar a finals dels 90 l'empresa farmacèutica Serono, que el 2007 va ser comprada per la també farmacèutica Merck. Per la seva banda, la família d'ella era propietària d'una de les grans fàbriques de ceràmica del món, anomenada Churchill China.

stats