Gent 28/10/2019

Elisabet II va posar una sola condició per formar part del xou d'obertura dels Jocs Olímpics de Londres

La reina va dir que faria un cameo amb Daniel Craig si deixaven que parlés durant l''acting'

Ara
2 min
Elisabet II celebra els seus 93 anys en la intimitat i a l'església

BarcelonaAngela Kelly, dissenyadora i ajudant personal d'Elisabet II, ha revelat l'entusiasme que va mostrar la sobirana quan el cineasta Danny Boyle li va proposar participar en la seqüència amb l'Agent 007 per a la cerimònia d'obertura dels Jocs Olímpics de Londres del 2012. Així es desprèn d'un extracte divulgat aquest dilluns per mitjans britànics, recollits per Efe, del llibre escrit per Kelly sobre la seva relació amb la monarca, titulat The other side of the coin: the queen, the dresser and the wardrobe, que surt aquesta setmana al mercat.

Segons revela l'autora, una de les més estretes ajudants de la reina i la seva estilista des de fa 25 anys, li va costar només "cinc minuts", el 2011, persuadir la monarca perquè fes un cameo a la inauguració dels Jocs Olímpics. "Després d'escoltar el pla de Danny (Boyle), li vaig demanar a ell i a Edward (Young, secretari privat de la reina) que em donessin cinc minuts per poder preguntar-li", indica.

Kelly recorda "la cara de xoc de Danny al veure que li preguntaria immediatament", cosa que va fer perquè no tenia "sentit esperar amb aquests temes: si diu que no, es tanca l'assumpte". Segons el testimoni de Kelly a la reina, la va "divertir" de la possibilitat de participar en el projecte i només va posar una sola condició: poder dir alguna cosa en el seu cameo.

"Vaig córrer a la planta de dalt i, per sort, la reina estava lliure. La va divertir la idea i de seguida va dir que sí. Li vaig preguntar si voldria una part en la qual hagués de parlar. Sense dubtar-ho, va respondre: «Esclar que he de dir alguna cosa. Després de tot, (Bond) ve a rescatar-me»", assenyala Kelly. També, segons explica l'autora, Elisabet II va escollir dir "bona tarda, senyor Bond" en lloc de "bona tarda, James".

En aquesta seqüència, el famós agent (interpretat per l'actor britànic Daniel Craig) va a buscar la monarca del Palau de Buckingham i tots dos apareixen, després de tirar-se amb un paracaigudes, a l'Estadi Olímpic (on un actor interpreta la sobirana). Kelly va assenyalar que al tornar a l'oficina del secretari privat d'Elisabet II per confirmar-los que la monarca contribuiria a la seqüència, Boyle "gairebé cau de la cadira" quan li va dir que "l'única condició era que hauria de dir aquesta icònica frase". La dissenyadora britànica, de 61 anys, va crear dos vestits idèntics per al projecte, un per a la reina i un altre per al "doble", l'actor Gary Connery, amb el qual es va tirar en paracaigudes a l'Estadi Olímpic.

stats