Gent 10/06/2021

Enrenou mediàtic entre els 'protagonistes' de 'Luis Miguel, la serie'

2 min
L'actor Diego Boneta en el paper de Luis Miguel a la ficció homònima de Netflix

BarcelonaLa sèrie sobre la vida del cèlebre artista mexicà Luis Miguel ha tingut una doble trajectòria des que Netflix la va estrenar el 2018. Mentre no deixava de recollir èxits a nivell d'audiència, en la seva faceta mediàtica sempre ha generat comentaris més enllà de la seva qualitat com a ficció, relatius als aspectes biogràfics de l'artista de torn. L'últim és el que ha tingut lloc de la mà de la filla de Luis Miguel, Michelle Salas, que és una reconeguda influencer i que s'ha manifestat sobre la manera com s'ha explicat la seva història en la ficció.

Michelle Salas, la filla de Luis Miguel

Les paraules de Salas dies enrere no van ser senzilles de digerir per a Luis Miguel, ni com a pare ni com a productor. La influencer i model mexicana, de 31 anys, va qualificar la forma com la sèrie aborda la seva vida d'"irrespectuosa". A través de les seves xarxes, va dir que és "una persona pública, però primer de tot un ésser humà i una dona". "Una dona que molts pensaran que ho ha tingut tot, però sobre la qual pocs coneixen la veritat. Potser avui no és el dia per explicar-la, però sé que en algun moment obriré una mica més les portes de la meva vida, de com vaig créixer i del que m'ha costat arribar on soc. Estic segura que aquest dia s'entendran moltes coses i que uns quants s'hi sentiran identificats. En realitat, tots compartim els mateixos desitjos, les mateixes pors, els mateixos dubtes. Tots caiem i ens aixequem, tots tenim moments complicats", va resoldre.

"He de dir que em sembla veritablement innecessària, irrespectuosa i desafortunada la manera com la producció decideix tractar una dona, la seva filla [de Luis Miguel], per acabar aquest capítol de la seva història. Sexualizant-la explícitament als 19 anys i violentant la seva intimitat", va dir Salas, de 31 anys, el personatge de la qual acaba tenint una aventura amb el mànager de Luis Miguel –interpretat per l'actor cordovès Fernando Guallar–, amb qui apareix en una escena de sexe explícit. "No és just que utilitzin la meva vida i la meva història com si en tinguessin els drets, i a més la distorsionin a la seva conveniència", opina finalment Salas.

Aquestes crítiques, de manera sorprenent, han estat respostes per Diego Boneta, protagonista de la ficció en el paper de Luis Miguel, però també productor. "La veritat, jo crec que no em toca opinar respecte a això. [Com s'aborda la figura de Salas] no va ser decisió meva, soc un dels diversos productors, creu-me que si jo fos el que té l'última paraula seria una altra cosa, però soc un entre diversos productors..." , ha explicat Boneta, que és productor de la sèrie al costat ni més ni menys que de Luis Miguel, la persona que ell interpreta. A pesar d'aquesta evident discrepància amb el contingut de la sèrie, finalment Boneta ha acabat defensant la seva producció i la figura de Luis Miguel. "Al capdavall és una cosa explicada per Luis Miguel, i intentem fer això de la millor manera possible, amb la millor qualitat possible ...", va concloure Boneta.

Fernando Guallar, l'actor que dona vida al mànager de Luis Miguel
stats