Calor digital

“L’arròs a la cubana de la meva àvia és el millor plat que he menjat mai”

Laura López Pinós (@lauraponts) va debutar en el món dels bodegons de menjar als migdies quan descansava del negoci familiar

Laura López Pinós ( @lauraponts) va debutar en el món dels bodegons de menjar als migdies quan descansava del negoci familiar, la cansaladeria especialitzada en embotits artesans Vilalta, de Ponts (Noguera), on encara treballa. Amb 32 anys, acumula 242.000 seguidors a Instagram, on cada dia sedueix molts usuaris amb les seves composicions, delicioses al paladar i delicioses també a la vista.

Com seria el teu estiu ideal?

El meu estiu ideal seria desconnectar durant un mes sencer. Me n’aniria per tercer cop a Bali. Mai he tingut l’oportunitat de fer vacances durant un mes sencer, i em perdria per aquell país sense el telèfon mòbil. També m’agradaria anar a la Toscana i, per què no, sense marxar gaire lluny, passar uns dies a la Costa Brava...

Com serà, en canvi, el teu estiu real?

La veritat és que mai de la vida he fet vacances a l’estiu. Sempre he marxat dues setmanes al setembre. Em passaré l’estiu a la cansaladeria. Els mesos més forts són juny, juliol i agost. Ja se sap, quan tothom té vacances, nosaltres som els que tenim més feina. I, com cada dia de la meva vida, aprofitaré el migdia per fer fotos per al meu compte d’Instagram.

Què t’ha permès descobrir de nou el teu èxit a la xarxa?

He descobert un món nou. He tingut l’oportunitat de conèixer gent fantàstica, fer moltes amistats, conèixer món, anar als hotels més meravellosos del món, aprendre, descobrir i, sobretot, superar-me. No hi ha dubte que si no et superes dia a dia no ets ningú. Gràcies a Instagram també treballo amb dos cuiners de molt prestigi, Marc Gascons i Nandu Jubany. També he pogut escriure el meu primer llibre, 'Arte foodie'.

Quin preu has hagut de pagar?

Hi he invertit hores de feina, he perdut moments amb la família, celebracions, caps de setmana amb amics... Estic connectada al mòbil les 24 hores... De temps en tinc poc.

Què ens faràs menjar aquest estiu?

Us prepararé coses fresques i molt divertides: gelats, amanides, algun pica-pica i arrossos. Es tracta de fer els plats de tota la vida però que siguin molt vistosos i divertits. Sempre donant idees als seguidors.

Quin és el millor plat que has menjat mai?

Un arròs a la cubana, perquè el preparava la meva àvia, i en tinc molt bon record. D’aquells que no s’obliden mai. No em cansaria mai de menjar aquest plat. Tot un luxe, i sense estrella Michelin. Encara recordo l’olor que feia la casa. La tinc gravada al cervell.

¿Apagaràs el mòbil en algun moment, aquest estiu?

Fins al 15 de setembre no apagaré el mòbil durant dies... Serà quan comenci les vacances. Però com que sempre faig alguna col·laboració amb algun hotel no em toca més remei que fer fotografies i compartir-les, però ho faig encantada. La meva feina em fa feliç, i això és una gran sort.

Més continguts de