CALOR DIGITAL

Rubén García: “El meu estiu ideal seria tropical, senzill i tranquil”

Més de 100.000 persones segueixen les seves peripècies a Instagram, on, a banda de cultivar el cos, també cuina receptes que no destrueixen la feina feta al gimnàs

Nascut a Girona i criat a Platja d’Aro fa 25 anys, @rvbengarcia viu actualment a Barcelona, on s’entrena sense parar i sense perdre l’humor. Més de 100.000 persones segueixen les seves peripècies a Instagram, on, a banda de cultivar el cos, també cuina receptes que no destrueixen la feina feta al gimnàs. Enginyer biomèdic format a la UPC i a Milà, té dos màsters i acaba de fundar amb el seu germà Pilotcell, una empresa de càrrega de vehicles elèctrics.

Com seria el teu estiu ideal?

L’imagino en molt petit comitè amb amics o en parella en un lloc tropical i zero massificat amb molt per veure i molt relaxat. Senzill i tranquil. Res més.

Quin serà el teu estiu real?

El més segur és que passi unes setmanes a Platja d’Aro i poc més. Tot el que pugui sortir pel camí serà benvingut. Esport, platja i relax. Es podria definir així. Tinc la sort que com que gran part de la meva feina es desenvolupa en línia, puc fer-ho des de qualsevol lloc.

Què t’ha permès l’èxit a la xarxa que no t’hauries esperat mai?

Les xarxes socials m’han permès conèixer molta gent interessant tant dins com fora del món de l’esport i, per això, els estic molt agraït. Té moltes coses bones i moltes de no tan bones, però en general n’estic molt content.

Com va començar l’èxit?

L’amor per l’esport va arribar molt abans que els followers. A Instagram vaig trobar una plataforma on connectar ràpidament amb persones amb qui tenia el fitness i l’esport com a interès comú. A poc a poc ho vaig enfocar com una mena de blog d’entreteniment i divulgació de salut fins a convertir-ho en el que és ara.

¿T’ha tocat perdre’t alguna cosa a causa d’aquest èxit?

Realment, no. Tot el contrari. Però sí que és veritat que és una feina en què el millor també és el pitjor: la flexibilitat horària. Tens molt temps per a tu però també et pot tocar desaparèixer uns instants enmig d’un sopar perquè has de publicar alguna cosa.

Quines rutines d’entrenament ens faràs fer aquest estiu?

A mi m’agrada molt entrenar-me per sensacions. Amb el sol i el bon temps soc molt partidari de fer entrenaments a l’aire lliure i no anar tant al gimnàs. Sortir a córrer als matins i fer entrenaments més curts però més intensos és una fórmula que funciona bé.

Com va començar el teu idil·li amb la mantega de cacauet?

Em va encantar des del moment que la vaig tastar. La textura, el gust a la boca, com és de nutritiva, els milers de combinacions amb què queda bé. Va ser descobrir un món nou i, al marge de tot el xou que pugui fer a xarxes socials, la prenc en bones quantitats en el meu dia a dia... Són cacauets triturats i res més.

¿Apagaràs el mòbil en algun moment aquest estiu?

M’encantaria fer-ho. Desconnectaré bastant, però també és veritat que és un molt bon moment per fer bon contingut personal i, al cap i a la fi, aquestes oportunitats també s’han d’aprofitar. Tot depèn de l’ocasió i amb qui l’estàs passant, esclar.

Més continguts de

El + vist

El + comentat