La gimnasta Simone Biles lamenta els crims del seu germà i dona el condol a les víctimes

Tevin Biles-Thomas, de 24 anys, ha estat arrestat acusat de tres assassinats

La medallista olímpica Simone Biles ha publicat al seu compte de Twitter un missatge en referència a la detenció del seu germà Tevin Biles-Thomas divendres passat, quan la policia se'l va emportar acusat d'un triple assassinat. Biles ha escrit: "Em fa mal al cor per tots els que se n'han vist afectats, especialment les víctimes i els seus familiars. No hi ha res que pugui dir per curar el seu mal, però vull expressar les meves més sinceres condolences a tots els afectats per aquesta terrible tragèdia".

Aquest concís missatge de l'esportista, de la qual encara es recorden els grans resultats als Jocs de Rio de Janeiro del 2016, fa referència als fets que se li imputen al seu germà, de 24 anys, acusat d'assassinat, homicidi involuntari, assalt criminal i perjuri, d'acord amb un comunicat emès per la policia de Cleveland, a Ohio.

Després de diversos mesos d'investigació –els fets van passar suposadament a Cap d'Any–, la policia assegura que és el responsable d'un tiroteig que va acabar amb la vida de tres persones i que en va ferir dues més. L'altercat amb armes de foc va tenir lloc després que unes persones volguessin entrar sense haver estat invitades a la festa on es trobava Tevin Biles-Thomas, que no hauria dubtat en obrir foc per fer-les fora. Els tres morts tenien 19, 21 i 23 anys.

El + vist

El + comentat