Medicina estètica
Gent Famosos 14/09/2022

Gwen Stefani reapareix irreconeixible després de nombrosos retocs estètics

L'artista, de 52 anys, ha generat un intens debat a les xarxes després del seu pas pel programa 'Late night with Seth Meyers'

1 min
Gwen Stefani en una imatge publicada per ella mateixa a Instagram al mes de març

BarcelonaLa cantant Gwen Stefani s'ha fet viral a les xarxes després d'aparèixer al programa Late night with Seth Meyers amb unes faccions facials que la feien irreconeixible. L'artista, de 52 anys, va sorprendre els seus milions de seguidors amb els seus últims retocs, que van molt més enllà dels que s'havia fet prèviament. Tant és així que resulta difícil saber que és ella a primera vista si el record de la seva cara que es té és el de temps enrere.

Uns ulls ametllats, uns pòmuls especialment prominents i uns llavis molt més carnosos del que era habitual són alguns dels elements nous al seu rostre. Però no són els únics, ja que també s'ha modificat el nas, ara més aixecat de la punta. De fet, aquests canvis són més aparents que mai perquè la seva melena segueix sent tan rossa i llisa com sempre. És a dir, no es pot atribuir la sorpres del seu canvi d'imatge radical a un canvi de pentinat.

A les xarxes socials les seves modificacions facials han estat molt comentades i hi ha hagut molts usuaris que li han demanat que pari de fer-se retocs. “Té el somriure del Joker, ara”; “M'encanta Gwen Stefani, però s'ha tornat boja amb el bòtox i les cirurgies”, i “Per què la Gwen s'assembla a la Donatella Versace?” són algunes de les opinions que es poden llegir a les xarxes sobre ella, que es va fer famosa com a cantant de No Doubt a mitjans dels anys 90. Després d'una dilatada carrera en solitari, Stefani actualment té un rol destacat al programa The Voice dels Estats Units.

stats