Londres

Hannah Waddingham es planta contra un fotògraf a la catifa vermella: "Això mai li diries a un home"

La presentadora dels premis Olivier va rebutjar les indicacions d'un fotògraf diumenge passat

2 min
Hannah Waddingham

BarcelonaEncara faltava estona perquè comencés l'entrega dels premis Olivier. Com de costum, abans d'entrar al Royal Albert Hall els actors nominats desfilaven davant del photocall per posar davant les càmeres abans de donar el tret de sortida a la gran nit del teatre britànic. De memorable ho va ser abans que es donés el tret de sortida a l'entrega de premis. "Això mai l'hi diries a un home", es va sentir entre els convidats que passaven per la catifa vermella (en aquest cas de color verd). Era Hannah Waddingham denegant la petició d'un fotògraf perquè s'aixequés el vestit lilós per deixar veure un tros de cama. "No siguis un carallot", li va etzibar, també.

"No siguis un idiota, no em tornis a demanar que ensenyi la cama", i mentre pronunciava les paraules, la que diumenge a la nit feia de presentadora de la gala va baixar les escales abandonant la zona de fotografies. Entre la gent que hi havia a l'entrega de premis de Londres es van sentir diferents crits i aplaudiments en senyal d'aprovació a la resposta que Waddingham va donar al fotògraf, que es va quedar parat i sense replicar cap comentari més.

Aquest episodi masclista que Waddingham va saber aturar amb una resposta ràpida i contundent va ser gravat i compartit a les xarxes. L'escena ha generat un gran rebombori a xarxes que majoritàriament dona suport a la reacció de la reconeguda actriu. "Aquesta dona és un model a seguir", diu una usuària, que ja acumula més d'11.000 "m'agrada" a la plataforma X.

L'actriu viu un dels moments més dolços de la seva carrera professional gràcies a la sèrie Ted Lasso, per la qual va guanyar el premi Primetime Emmy a la millor actriu secundària en una sèrie còmica el 2021. També per ser una de les presentadores de la gala d'Eurovisió de l'edició passada, celebrada a Liverpool, a més d'interpretar el personatge de Septa Unella a Joc de trons, un paper pel qual va patir claustrofòbia tal com va explicar a The late show amb Stephen Colbert la setmana passada.

stats