Gent 04/03/2022

La infanta Elena s'instal·la en un pis de 2,5 milions d'euros a Madrid

El lloguer de la seva luxosa nova casa costaria al voltant de 5.000 euros al mes

2 min
La infanta Elena, en sortir de l'hospital

BarcelonaAmb 58 anys, la infanta Elena comença una nova etapa en la que serà la seva quarta residència des que va deixar la Zarzuela. Sense abandonar les zones cares de Madrid, la filla gran del rei emèrit, segons publiquen diversos mitjans espanyols, deixa el seu pis del barri del Niño Jesús per instal·lar-se al barri d'Almagro, també molt exclusiu. La primogènita dels reis emèrits ja estaria instal·lada al nou habitatge després de tres dies de trasllat.

Fins ara, ha transcendit que el seu nou pis no és igual de gran que el d'abans però, no obstant, segueix sent esplendorós. Té una superfície de 242 metres quadrats que es reparteixen en quatre dormitoris, quatre lavabos i dos balcons, a més de la cuina, el menjador i la sala d'estar. Aquesta propietat, que inclou una plaça de garatge, està valorada en 2,5 milions d'euros. Tot i això, sembla que hi viu de lloguer i que paga al voltant de 5.000 euros al mes, tal com recullen alguns mitjans rosa. Els seus fills, Froilà i Victòria Frederica, també s'haurien traslladat a viure amb ella, ja que actualment estan matriculats en una universitat privada de Madrid. Concretament, a la carrera d'econòmiques.

Una de les particularitats del pis que més s'ha comentat és que està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Aquesta dada ha fet pensar que el rei Joan Carles, que des de fa anys pateix problemes físics, podria instal·lar-s'hi quan torni del seu exili a Abu Dhabi, ja sigui de forma permanent o de forma puntual. De fet, la relació propera que sempre ha mantingut la infanta amb el seu pare i la impossibilitat política que el rei torni a instal·lar-se a la Zarzuela faria que aquesta opció sigui altament creïble. No obstant, diverses informacions aparegudes últimament apunten que Joan Carles també podria instal·lar-se a Galícia, on té moltes amistats i podria practicar la vela, o a la ciutat portuguesa d'Estoril, on van estar exiliats els seus pares.

La revista ¡Hola!, però, assegura que aquest canvi de casa d'Elena no és definitiu. Segons la revista, pròxima a la casa reial, el trasllat es deuria a unes obres que ha de fer a la seva casa del barri del Niño Jesús perquè hi tindria "problemes d'humitat". Potser amb les obres, de passada, també adapta el pis per a persones amb mobilitat reduïda.

stats