Gent 03/09/2019

La infanta Pilar de Borbó, ingressada des de dissabte passat

Fonts pròximes a l'aristòcrata expliquen que durant l'estiu ha estat rebent quimioteràpia

Ara
1 min
La infanta Pilar, de 82 anys, pateix d'artrosi des de fa temps

BarcelonaLa infanta Pilar de Borbó, germana del rei Joan Carles, està ingressada en un hospital de Mallorca des de dissabte a causa d'una baixada de defenses, després que durant les últimes setmanes hagi estat rebent tractament de quimioteràpia pel càncer de còlon que pateix. La tieta de Felip VI, que el 30 de juliol va complir 83 anys, va ingressar dissabte a l'hospital durant la seva estada a Mallorca, on sempre passa les vacances d'estiu.

Segons informa la revista 'Hola', el motiu que ha motivat l'hospitalització de la infanta Pilar és "una baixada de defenses general" i no té relació directa amb el càncer de còlon pel qual va ser intervinguda a Madrid el 4 de febrer. Fonts de l'entorn de la germana gran del rei Joan Carles han apuntat a Efe que ha estat rebent sessions de quimioteràpia a Mallorca en les últimes setmanes, i que ha estat tenint una resposta satisfactòria.

La primogènita dels comtes de Barcelona va ser operada al febrer a Madrid i va estar hospitalitzada durant tres setmanes. El comunicat mèdic que va facilitar la clínica ha assenyalat que la intervenció es va deure a una obstrucció intestinal, encara que va ser la mateixa duquessa de Badajoz la que setmanes després va confirmar que es tractava d'un càncer de còlon. Durant l'estiu, la infanta Pilar ha estat a la seva residència de la localitat mallorquina de Calvià al costat dels seus fills i nets.

stats