Gent 03/02/2022

Dos italians i un libanès (nacionalitzat britànic), els presentadors d'Eurovisió 2022

El certamen musical tindrà lloc el 14 de maig a la ciutat italiana de Torí

1 min
Els tres presentadors de la propera edició d'Eurovisió, que tindrà lloc el 14 de maig a Torí

BarcelonaLa cantant italiana Laura Pausini, el libanès Mika i el presentador italià Alessandro Cattelan s'encarregaran de conduir la pròxima edició del Festival d'Eurovisió, que se celebrarà al maig a Torí. Tots tres ho van anunciar des del Festival de Sanremo, que dissabte triarà el representant d'Itàlia per al certamen europeu. Des del Teatre Ariston de Sanremo, Pausini, Mika i Cattelan van connectar ahir a la nit en directe amb Torí per inaugurar un compte enrere de cent dies a la cúpula de la icònica Mole Antonelliana de la ciutat del Po, seu del Museu Nacional del Cinema.

Torí acollirà la 66a edició d'Eurovisió els dies 10 i 12 de maig, quan tindran lloc les dues semifinals, i la gran final serà dos dies després, el 14 de maig. Itàlia s'encarrega d'organitzar per tercera vegada a la seva història aquest festival després del triomf l'any passat del grup romà Maneskin, que també va guanyar l'anterior edició de Sanremo i que l'últim any ha recorregut els principals escenaris del planeta.

Pausini és la cantant italiana més internacional des que va guanyar el 1993 la cita de Sanremo amb La solitudine. Per la seva banda, Mika, libanès nacionalitzat britànic, és una de les cares més freqüents de la televisió italiana, igual que Cattelan, que és un presentador conegut a la televisió italiana per haver treballat a la MTV del país.

El cantant libanès Mika
stats