Gent 03/10/2019

Keanu Reeves visita (i es menja!) Catalunya

Després de passar per l'Ametlla de Mar, va sopar ahir al restaurant barceloní Mr. Porter

Joan Callarissa
2 min
Keanu Reeves ahir a la nit al retaurant barceloní Mr. Porter

BarcelonaL'actor Keanu Reeves, de 55 anys, li ha trobat el gust a Catalunya, per on ha fet un bon recorregut aquests dies. El protagonista de Matrix va visitar dimarts el circuit de Calafat, a l’Ametlla de Mar, on va acompanyar el jove pilot Damian Jigalov durant un entrenament. El seu suport a Jigalov va molt més enllà d'aquesta jornada de motociclisme, ja que el canadenc patrocina el pilot de l’equip Dynavolt Intact GP a través de l’empresa ARCH Motorcycles.

La companyia, amb seu a Los Angeles, està especialitzada en la fabricació de motos personalitzades i és la materialització de la gran passió de l'actor pel món del motociclisme. Segons publica el mitjà Ebredigital.cat, Reeves va acabar la jornada de motociclisme al restaurant El Molí dels Avis, al municipi de l'Ametlla de Mar. Un restaurant ubicat dins d'un molí del segle XIX especialitzat en cuina catalana però amb tocs de cuina nipona, sobretot a través de la tonyina vermella, un producte estrella de la localitat gràcies als vivers de Balfegó.

Segons ha pogut saber l'ARA, Reeves va anar l'endemà fins a Barcelona on, a banda de visitar la ciutat des del cèntric hotel on es va allotjar, també va aprofitar per gaudir de la potent oferta gastronòmica barcelonina. Ahir al vespre, va sopar al restaurant Mr. Porter –ubicat a l'hotel Sir Victor, al carrer Rosselló– una de les últimes novetats de la ciutat, que últimament ha seduït moltes cares conegudes.

Reeves, que va accedir a fotografiar-se amb alguns dels presents, va sopar un dels plats estrella del local, especialitzat en carn a la brasa. L'elecció de l'actor va ser l'steak Mr. Porter, que la cadena holandesa té en tots els seus restaurants homònims i que consisteix en una peça de carn de més d'un quilo. De postres, Reeves també es va deixar guiar pels hits de la casa i va elegir la bomba de xocolata i el gelat de coco.

El restaurant, que ocupa el lloc on els germans Roca tenien el Roca Moo al desaparegut hotel Omm, s'ha convertit recentment en un pol d'atracció per a moltes celebrities que visiten la capital catalana. També per a les que hi viuen. Fa aproximadament una setmana s'hi va poder veure el Barça al complet en un sopar. Entre els assistents hi havia Gerard Piqué o Sergi Roberto, que tenen per costum visitar l'establiment, i molts altres membres de la plantilla com Messi o Griezmann. Del món de la moda, hi han passat últimament models locals com Oriol Elcacho o la globalment coneguda Valentina Sampaio, primera model transgènere a fitxar per Victoria's Secret. Marc Márquez o la cantant de Russian Red són algunes de les altres cares que han passat per allà des que han obert, al maig d'enguany.

Els jugadors del Barça, al Mr. Porter.
stats