Gent 16/08/2021

L'apartament de luxe de Messi a París costa 15.500 euros diaris

L'astre argentí s'ha instal·lat temporalment en un apartament privat del cèntric hotel Le Royal Monceau

2 min
Presentació en directe de Leo Messi al PSG

BarcelonaUna setmana després de l'arribada de Messi a París per militar al PSG comencen a transcendir detalls de la vida de l'astre argentí a la capital francesa. El primer que s'ha sabut és quina casa ha elegit per estrenar-se a la ciutat. Segons diversos mitjans, el futbolista ha escollit un apartament privat en un hotel de luxe per aclimatar-se a París. Concretament es tracta de l'apartament més luxós del Royal Monceau, un hotel que l'acollirà de manera puntual fins que pugui triar una casa que s'ajusti a les seves necessitats. Tot i això, superar els serveis que rep allà no serà una opció fàcil per a Messi i la seva família, que compten amb tota mena de luxes en una ubicació privilegiada de França.

El preu que Messi paga per viure allà és, segons diversos mitjans francesos i espanyols, de 15.500 euros al dia. Una xifra elevada que els permet viure en un apartament de 350 metres quadrats a escassos metres dels Camps Elisis i de l'Arc de Triomf. La residència té tres dormitoris, tres banys, una cuina equipada, sala d'estar, menjador i fins i tot un gimnàs privat. Però més enllà de les diferents estances, els serveis que les acompanyen són el que fa realment exclusiva l'estada. L'apartament va acompanyat de xef les 24 hores del dia, set pantalles de plasma de mida considerable, un xofer a la seva disposició, barra de bar, un interiorisme firmat per l'estudi de l'arquitecte francès Philippe Starck i unes parets decorades amb obres d'art de la col·lecció pròpia de Le Royal Monceau.

La vinculació del París Saint-Germain amb Le Royal Monceau està directament vinculada als seus propietaris. L'hotel és propietat d'Accor, una firma hotelera que el 2007 va ser comprada per la immobiliària del fons sobirà de Qatar, Diar, que va pagar 250 milions d'euros. Accor va renovar fa un any el seu contracte com a patrocinador principal amb el París Saint-Germain a canvi de 70 milions. L'hotel és emblemàtic a la ciutat i compta amb una llarga llista d'hostes cèlebres. Per exemple, polítics com Eisenhower o Ho Chi Minh; o estrelles com Michael Jackson.

stats