Gent 04/01/2021

Larry King, hospitalitzat per coronavirus

El presentador, de 87 anys, va tenir un càncer de pròstata i un de pulmó

Ara
2 min
Larry King al funeral del productor Merv Griffin's el 2007

BarcelonaEl popular presentador Larry King ha estat ingressat en un hospital de Los Angeles afectat pel covid-19 i està aïllat, segons han informat mitjans dels EUA. La figura televisiva, de 87 anys, es va posar malalt fa uns deu dies, segons recull Efe, que assenyala que King no pot rebre visites de la seva exdona, Shawn King, de la qual es va divorciar el 2019, ni dels seus fills, Cannon i Chance King.

"Larry s'ha enfrontat a molts problemes de salut en els últims anys, i ara també està lluitant amb força, és un campió", ha explicat una font pròxima a King al canal de televisió ABC News. El maig de 2019, King va patir una important apoplexia poques setmanes després de sotmetre a una operació per implantar-se un stent, un element metàl·lic que resol l'obstrucció d'artèries. A més, al llarg de la seva vida ha sobreviscut a un atac de cor el 1987, així com a un càncer de pulmó i un de pròstata. Així mateix, va patir un cop dur el 2020, quan en poc més de tres setmanes va perdre dos dels seus fills: Andy, de 65 anys, d'un infart, i Chaia, de 51 anys, víctima d'un càncer de pulmó.

"És amb tristesa i el cor de pare trencat que confirmo la recent pèrdua de dos dels meus fills, Andy King i Chaia King. Els dos eren bons i amables i se'ls trobarà molt a faltar", va dir King en una publicació a Facebook el passat mes d'agost en què va subratllar que "cap pare hauria d'haver d'enterrar un fill". El presentador es va fer famós amb el programa de ràdio The Larry King show, que es va emetre des del 1978 fins al 1994. Després va saltar a la televisió amb Larry King live, que es va poder veure a la CNN des del 1985 fins al 2010.

stats