GENT

Mor de coronavirus Carlos Falcó, ex d'Isabel Preysler i marquès de Griñón

L'aristòcrata havia estat ingressat a la Fundación Jiménez Díaz de Madrid aquesta setmana

L'aristòcrata Carlos Falcó ha mort avui als 83 anys a la Fundación Jiménez Díaz, segons han informat a El País fonts de la família. El marquès de Griñón havia estat ingressat en aquest hospital madrileny a principis de setmana després d'haver donat positiu per coronavirus. Falcó era conegut popularment pel seu enllaç amb la icona de la premsa rosa espanyola Isabel Preysler, amb qui va estar casat entre el 1980 i el 1985.

A més de marquès de Griñón, l'aristòcrata acumulava altres títols, com el de marquès de Castelmoncayo. Era enginyer agrònom, cofundador del club madrileny Siglo XXI, president del Cercle Espanyol del Luxe Fortuny, empresari i elaborador de vins i olis. Va estudiar a la universitat de Lovaina, a Brussel·les.

Falcó era pare de Tamara Falcó, popular últimament per haver guanyat el concurs de cuina MasterChef. El cinquè marquès de Griñón s'havia casat en dos ocasions més a banda de fer-ho amb Preysler. La primera va ser amb Jeanine Girod, amb qui va tenir dos fills, Xandra i Manolo. La tercera amb Fátima de la Cierva, amb qui va passar dues dècades de la seva vida i amb qui va tenir un fill, Duarte, i una filla, Aldara. Actualment era parella de la desconeguda model Esther Doña, 41 anys menor que ell.