Gent 31/10/2019

Meg Ryan trenca amb el seu nòvio després de vuit anys

L'actriu mantenia una relació amb el cantant John Mellencamp, amb qui s'havia compromès

Ara
1 min
Meg Ryan trenca amb el seu xicot després de vuit anys

BarcelonaDesprés de vuit anys de relació l'actriu Meg Ryan i el seu nòvio, el cantant John Mellencamp, ho han deixat. La decisió arriba en un moment en què la premsa rosa i els seus seguidors esperaven tot el contrari a una separació: una data de casament. Una font amiga de la parella ho hauria explicat a US Weekly: "Ja n'havia tingut prou i l'ha deixat. No se'n penedeix".

Els rumors sobre una possible separació d'aquesta famosa parella van començar quan Ryan, de 57 anys, va assistir sense el seu anell de compromís a la gala dels premis Governors de l'Acadèmia de Cinema i Ciència de Hollywood, una confirmació implícita que sembla que ara tots els mitjans especialitzats donen per bona. Sobretot perquè no se'ls veia junts des del maig.

La relació de Ryan i Mellencamp, de 68 anys, va començar el 2010, després del divorci del cantant d'Elaine Irwin. No obstant, en el temps que porten com a parella hi ha hagut algunes pauses, ja que el 2014 es van separar i Mellencamp va mantenir un idil·li amb la model i actriu Christie Brinkley fins al 2016, data en què va reprendre la seva relació amb Ryan.

El novembre de l'any passat van decidir comprometre's i va ser la mateixa actriu la que ho va explicar a través de les seves xarxes socials. Abans de la seva relació amb el cantant, Ryan va estar casada amb Dennis Quaid durant una dècada, entre el 1991 i el 2001, i amb ell va tenir al seu fill Jack, que ara té 27 anys. Més tard, el 2005, va adoptar la seva filla Daisy, que actualment té 15 anys.

stats