Gent 21/07/2021

Messi comença les vacances a Miami

El davanter s'ha instal·lat al Guitar Hotel amb la família

2 min
Els Messi de vacances a Miami

barcelonaLeo Messi va acabar la temporada complint el somni de guanyar un títol amb l'Argentina, que va vèncer el Brasil a la final de la Copa Amèrica. Amb aquesta dosi extra d'alegria ha començat les vacances a Miami, on alguns mitjans asseguren que s'ha comprat una casa. Des d'allà, el davanter blaugrana de 34 anys ha mostrat a través d'Instagram com passa els dies acompanyat de la dona, Antonela Roccuzzo, i dels tres fills: el Thiago, de vuit anys, el Mateo, de cinc, i el Ciro, de tres.

Imatges de les vacances de Messi

Sota el lacònic text "Vacances en família", Messi ha ensenyat als seus més de 233 milions de seguidors que ell i la seva família han escollit el famós Guitar Hotel, un edifici que té la forma d'una guitarra. La silueta de l'hotel ha estat el fons davant el qual Messi i la seva dona han immortalitzat el seu pas per Miami. També la piscina ha sigut un dels llocs elegits. Dins l'aigua s'han retratat el jugador amb els fills. L'hotel, de 638 habitacions, té uns preus que oscil·len entre els 370 i els 1.100 euros per nit. L'edifici, de 137 metres d'altura, forma part de l'skyline del sud de Florida i també és un referent per als amants del joc, perquè disposa d'un gran casino.

Els fills de Messi amb la seva mare i amb ell a la piscina

És possible que Messi torni a ser vist per aquesta ciutat costanera dels EUA, perquè la casa que s'hi hauria comprat bé mereix anar-hi sovint. Amb quatre dormitoris i quatre banys, és situada a Sunny Isles Beach, una zona residencial al nord de Miami, per la qual hauria pagat sis milions d'euros. Segons diversos mitjans, té uns 500 metres quadrats i disposa d'una terrassa de gairebé 200 metres. La dona de Messi ha compartit fotos de tots dos junts al vespre amb el mar de fons.

stats