Gent 14/08/2019

La relació de Miley Cyrus amb Kaitlynn Carter no era "cap secret"

Segons Page Six, l'ex de Carter n'estava al corrent, li sembla bé i continua sent amic de totes dues

Ara
1 min
Un detingut pel segon robatori  A casa de Miley Cyrus en un any

BarcelonaDes que diumenge passat el representant de Miley Cyrus va anunciar que ella i Liam Hemsworth es divorciaven, no passa cap dia que no sigui notícia alguna cosa relacionada amb la ruptura. Avui li ha tocat a Brody Jenner, l'exmarit de la noia amb la qual Cyrus estaria mantenint una relació ara mateix, Kaitlynn Carter, motiu pel qual hauria saltat pels aires la unió entre Cyrus i Hemsworth només vuit mesos després d'haver-se casat.

Segons el mitjà especialitzat 'Page Six', Brody Jenner –germà de les Kardashian petites, Kendall i Kylie– sabia perfectament que hi havia una relació entre la seva ex i Cyrus. Una font anònima citada per aquest mitjà assegura que l'idil·li entre elles "no era cap secret", que existeix "des de fa dos mesos" i que hi està "totalment d'acord". De fet, segons aquest testimoni proper a la parella, "el Brody continua sent amic de totes dues". "No hi ha cap drama en tot això". "El Brody vol que la seva ex sigui feliç i ell segueix sent amic de la Miley", conclou la font al citat mitjà.

El matrimoni de Jenner i Carter va acabar justament la setmana passada després de només set mesos d'unió. S'havien casat per Nadal a Indonèsia el desembre del 2018. Segons la tesi de 'Page Six', les dues parelles van començar a dissoldre's en el moment que elles es van conèixer personalment. Donada aquesta circumstància, Jenner i Carter van prendre la decisió de divorciar-se, cosa que no van fer Hemsworth i Cyrus fins que uns paparazzis van enxampar la cantant i la seva nova companya al llac Como d'Itàlia navegant i fent-se un petó.

stats