Multen el cantant Ozuna per excés de velocitat i li retenen el cotxe

El porto-riqueny ha cantant amb Rosalía el seu últim 'single': 'Yo x ti, tu x mi''

El cantant Ozuna va ser multat ahir diumenge per la policia de Puerto Rico per conduir amb excés de velocitat. El seu vehicle va quedar retingut per no tenir la documentació en regla, segons van informar les autoritats locals a Efe. Juan Carlos Ozuna Rosado, més conegut com a Ozuna, conduïa el seu vehicle –un luxós totterreny– per la carretera 129 de Hatillo, al nord de l'illa, a 97 km/h quan el màxim és de 72.

Els agents, al comprovar la documentació del cotxe, es van adonar que el vehicle no tenia tots els permisos vigents, per la qual cosa van retirar-lo de la circulació. Ozuna va ser citat davant la justícia al Tribunal de Hatillo per al pròxim 30 d'octubre del 2019.

Ozuna és l'artista més vist de YouTube, rècord assolit el 2018, a més de l'artista amb més quantitat de vídeos a arribar mil milions de visites en aquesta plataforma. Set vegades més que el que va aconseguir el 2019. També és l'artista solista amb més quantitat de nominacions en un sol any als Premis Billboard de la Música Llatina (23) i l'artista solista amb més quantitat del Billboards guanyats en un sol any (11).

Entre els diversos èxits musicals d'Ozuna s'hi compta l'última col·laboració amb la catalana Rosalía, amb qui ha cantant 'Yo x ti, Tu x mi', l'últim 'single' de la de Sant Esteve Sesrovires, que ja compta amb 64.000.000 reproduccions només a Spotify.