Gent 14/10/2019

Rafa Nadal, comiat de solter a ritme de ‘reggaeton’

El tenista Rafa Nadal es casa dissabte que ve amb Mery Perelló, amb qui manté una relació des del 2005.

A. Palés
2 min
Rafa Nadal, comiat de solter a ritme de ‘reggaeton’

BarcelonaEl tenista Rafa Nadal es casa dissabte que ve amb Mery Perelló, amb qui manté una relació des del 2005. Abans del casament, però, el tenista es va acomiadar de la solteria el cap de setmana passat amb una festa en què el reggaeton va ser el protagonista.

Nadal i els seus amics íntims es van trobar a la discoteca Club Social, un local amb vistes al port de Palma. Segons el Diario de Mallorca, la celebració va començar a les 11 del matí de dissabte amb un aperitiu i un dinar al qual van assistir una desena persones. Va ser a partir de les sis de la tarda que el tenista i el seu grup d’amics es van dirigir a la discoteca, que té piscina, i es van instal·lar en un reservat on van gaudir de la festa fins a la matinada. Tot i que el tenista i els seus amics van optar per la privacitat que dona un reservat, va ser impossible evitar la curiositat de la resta de clients de la discoteca, que en alguns casos van aconseguir fotos i autògrafs del manacorí.

Nadal i Perelló es casaran el 19 d’octubre a la finca Sa Fortalesa, un castell del segle XVII situat al nord de l’illa de Mallorca i al qual no es pot accedir sense permís exprés. Un altre dels avantatges de la propietat és que des del mar és pràcticament impossible fer fotografies de la finca, un aspecte que preocupa als nuvis, que han demanat als convidats que no portin mòbils el dia de l’enllaç.

S’espera que el casament del tenista reuneixi uns 350 convidats, entre els quals hi ha el rei emèrit Joan Carles i representants del món del tenis com Fernando Verdasco i Feliciano López, que aniran acompanyats de les seves respectives dones, Ana Boyer i Sandra Gago.

stats