Moda
Gent 15/04/2021

Ralph Lauren revela l'uniforme olímpic dels Estats Units dissenyat per a la clausura dels Jocs de Tòquio

És de fabricació nord-americana i amb materials sostenibles

2 min
Part de l'uniforme dels EUA per a la clausura dels Jocs de Tòquio

BarcelonaLa casa de moda Ralph Lauren va presentar dimecres l'uniforme que vestiran els esportistes de l'equip nord-americà en la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Tòquio, que destaca per un blanc pur decorat amb detalls blau marí i vermell i perquè està fet amb "materials més sostenibles". "Ara que ens ajuntem a celebrar i competir, també hem d'abraçar la nostra responsabilitat de protegir el planeta que anomenem la nostra llar", diu en un comunicat de premsa el cap d'innovació i vicepresident del consell de direcció de Ralph Lauren, David Lauren, que assenyala que aquests Jocs Olímpics, endarrerits un any per la pandèmia, són mostra de la "resiliència de l'esperit humà".

L'uniforme dels EUA per a la clausura dels Jocs de Tòquio

L'uniforme, el disseny del qual ja estava a punt fa un any, està format per uns senzills i esvelts pantalons texans en blanc, un polo en blau marí o en blanc i una jaqueta també en blanc amb detalls d'inspiració naval, com el coll blau fosc, que recorda la indumentària que llueixen els integrants de la marina dels EUA. Complementa el conjunt un cinturó de ratlles en vermell, blau i blanc, els colors de la bandera dels EUA, fet amb polièster reciclat derivat d'ampolles de plàstic, que també es fa servir per al cordó vermell elàstic amb el qual es pot ajustar la cintura de la jaqueta.

Malgrat les línies clàssiques de l'uniforme, les sigles USA i la bandera nord-americana es presenten en grans dimensions tant en mànigues i camals com als frontals de les samarretes, mentre que el cavall del logotip de Ralph Lauren apareix, com és habitual, sobre el cor. Ralph Lauren subratlla a més que el vestit, presentat quan falten 100 dies per a la celebració dels Jocs Olímpics, està fabricat als EUA, seguint la tendència que ha sorgit al país en els últims anys de mirar de tornar a potenciar la seva indústria manufacturera.

stats