Gent 24/03/2022

Ramón García demana disculpes per haver dit que el nou disc de Rosalía li semblava "una merda"

Des del seu programa de la televisió pública de Castella-la Manxa, el presentador va comentar 'Motomami', l'últim àlbum de la catalana

2 min
Ramón García en una imatge compartida per ell feta al plató del seu programa, 'En compañía'

BarcelonaLa carrera de Ramón García es distingeix per haver presentat els caps d'any de TVE amb una capa a l'esquena. Tot i això, des del seu programa de la televisió pública de Castella-la Manxa també ha volgut destacar per fer crítica musical. O per intentar-ho. El basc, de 60 anys, va opinar sense gaire encert argumental sobre l'últim disc de Rosalía, Motomami. El presentador d'En compañía, que és com es diu el seu format, parlava dilluns amb un col·laborador, el DJ Maestro Benji, sobre el 68è aniversari de la cantant Martirio, quan va aprofitar que havien posat el tema Las mil calorías de l'artista andalusa per parlar de Rosalía.

"Això ens recorda a María Peláe, i a Rosalía fins i tot", va expressar García abans de comentar-li al col·laborador: "Et diré una cosa: m'agrada bastant més això que el nou disc de Rosalía". "Què et sembla el disc?", li va preguntar ja de passada al col·laborador. "Jo prefereixo no comentar. Em sembla una persona que està molt sobrevalorada", responia aquest.

Impulsat per la resposta crítica de Benji, García va donar la seva opinió més sincera sobre Motomami, malgrat que no la va acompanyar de cap argument musical. "A mi el disc em sembla una merda", va dir. "I jo he estat sempre defensor de Rosalía i m'encanta, però crec que s'ha equivocat de ple amb el que ha fet. Potser ven molt als Estats Units, però ha deixat de fer el que volíem de Rosalía", va rematar el veterà presentador, com si ell sabés el que la gent esperava de l'artista catalana. Davant l'enrenou causat a les xarxes, el presentador ha hagut de demanar disculpes dies després.

"Avui hem de demanar disculpes perquè l'altre dia crec que ens vam excedir amb la crítica sobre el nou disc de Rosalía. Una gran cantant, que ens encanta, però potser jo em vaig passar una miqueta", ha expressat el conegut com a Ramonchu des del seu format en una televisió pública. "Ha sigut una opinió d'algú que porta posant música des de fa quaranta anys. He estat fins i tot productor musical; alguna cosa dec saber", ha intentat justificar-se el presentador.

El vídeo de Ramón García crtitcant 'Motomami', de Rosalía
stats