Diversitat
Gent Hollywood 12/09/2022

Susan Sarandon explica que és bisexual

L'actriu, de 75 anys, ho ha confirmat al programa de Jimmy Fallon, un dels xous amb més audiència dels Estats Units

2 min
Roben a casa de Susan Sarandon

BarcelonaCom si no sabés que el que estava a punt de dir tindria una gran repercussió, Susan Sarandon va confirmar que és bisexual al The tonight show de Jimmy Fallon, un dels programes televisius amb més audiència dels Estats Units. L'actriu, entre rialles i mentre parlava de les seves mascotes, va dir "I jo soc bi [bisexual], així que…". Això va desfermar les rialles del públic perquè estava explicant que de tenir gossos havia passat a tenir a gats, però també va aixecar molta polseguera a les xarxes socials, on tothom va comentar aquesta dada sobre l'orientació sexual de la mítica actriu de Thelma & Louise. El presentador, entre rialles, va preguntar irònicament: “Espera, vols dir que t'agraden els gossos i els gats?”. Una pregunta a la qual Sarandon va contestar dient: “Soc fluida”.

Tot i l'enrenou generat en aquesta ocasió, en què sí que ha estat explícita, no és la primera vegada que Sarandon parla de la seva sexualitat. Un dels primers cops va ser el 2015, quan va explicar a Ellen DeGeneres en una entrevista que estava intentant trobar l'amor. "Deixaria oberta l'edat, el color i fins i tot el gènere. Estic oberta. Augmenta les teves possibilitats, cert?", va dir a la presentadora. Més endavant, el 2017, l'estrella de Hollywood va dir a la publicació LGTBIQ+ Pride Source que sentia que la seva sexualitat era “oberta”. “Sí, soc oberta de ment. La meva orientació sexual és curiosa, es podria dir. Això sí, soc seriosa en la monogàmia, així que no he tingut una gran quantitat de parelles. No és com que hagi rebut gaires ofertes, tampoc”, deia llavors irònica.

L'any passat Sarandon va tornar a fer broma sobre aquesta qüestió en un episodi del podcast Divorced not dead, on va explicar que no li importava el gènere de les seves possibles parelles, només que estiguessin vacunades contra el coronavirus. Amb aquest currículum, sembla que les seves declaracions no haurien d'haver causat tant de rebombori, però el seguiment social del programa i el fet que hagi fet servir la paraula bisexual suposen per a molta gent la confirmació definitiva. Una confirmació que per la fama que l'actriu té arreu del món pot tenir un impacte positiu per a persones que no s'atreveixen a parlar-ne obertament per por. De fet, no deixa de ser important que sigui ella qui en parli públicament amb l'objectiu de normalitzar aquesta situació, ja que sempre ha estat una abanderada de la lluita pels drets LGTBIQ+. També al llarg de la seva carrera s'ha atrevit amb papers aplaudits pel col·lectiu. Per exemple, el de Janet Weiss a The Rocky Horror Picture Show.

stats