Uns 'tacos' de tàrtar de tonyina, el plat més venut del Tast a la Rambla

El comercialitzava el restaurant Telefèric. El festival ha venut 190.000 degustacions

Els daus de tàrtar de tonyina vermella amb guacamole i maionesa de 'chipotle', del restaurant Telefèric, ha estat la tapa més venuda en el festival gastronòmic Tast a la Rambla, que diumenge va tancar l'última edició en aquesta coneguda via de Barcelona. Els organitzadors del certamen, obert dijous passat, han informat que en el festival s'han consumit més de 190.000 degustacions de tapa o beguda, i que han rebut unes 670.000 visites, el 71% de les quals són públic local, tal com informen des de l'organització.

En el festival, que ha tingut com a marc la popular Rambla barcelonina per sisè any consecutiu, hi han participat més de quaranta dels millors restaurants, bars i pastisseries de Barcelona i la seva àrea metropolitana, que han ofert degustacions de plats característics dels seus locals a 4 euros. Entre els xefs que hi han participat hi ha Carles Abellán, Carlota Claver, Christian Escribà, Germán Espinosa, Jordi Esteve, Xavier Franco, Nandu Jubany, Ariadna Julián, Meilan Kao, Fran López, Oscar Manresa, Ada Parellada, Paco Pérez, Carles Tejedor o Rafa Zafra.

Més continguts de

El + vist

El + comentat