06/02/2021

Les terceres rebaixes

4 min
Les terceres rebaixes

És innegable que el 2021 ha començat mostrant un perfil molt baix. Més enllà que un seguit d’energúmens monocel·lulars inauguressin l’any assaltant el Capitoli dels Estats Units, la continuació no ha sigut gaire millor. Les coses de les quals ens veiem obligats a informar són molt fluixetes i, en conjunt, sembla que l’assumpte no millorarà gaire en el curt termini. Si més no, aquesta és la conclusió a la qual podem arribar atenent algunes de les notícies que hem pogut llegir aquesta setmana.

La primera, i més demolidora, és que els fans de Camilo Sesto (01) es venen pintures del seu ídol a través de Wallapop. És a dir, que hi ha gent que creu que té un tresor a casa que ha multiplicat el seu valor després de la mort de l’artista fa un any i escaig però no troba emplaçament més prestigiós per vendre’l que l’app on les mares que ja han tancat la paradeta reproductiva es venen la babycook. La pintura de Sesto en qüestió, per la qual demanen 5.000 euros, recrea una platja en primer terme i un horitzó de fons. Suposadament, la platja és cubana i l’horitzó, on apareix una Estàtua de la Llibertat, són els Estats Units. La gràcia del quadre és que a la vora de la platja hi ha clavat un senyal de stop. Diríem que Sesto no era gaire subtil. Tampoc pintant.

Segons explica l’Abc, es veu que el cantant d’Alcoi tenia una veritable passió per la pintura i que al llarg de la seva vida va pintar molt. De fet, es veu que hi ha nombroses pintures seves rodant, ja que abans de fer-se tan conegut acudia al Rastro de Madrid i en venia. Ho feia, però, amb la signatura de Blanes, que era el seu cognom real. També hi ha altres obres que regalava a amics i coneguts un cop ja era ric i famós i ja no tenia cap necessitat de vendre res per pagar-se el bòtox. Aquests, però, no se les poden vendre, almenys a Wallapop, perquè queda molt lleig vendre’s els regals dels amics i allí ho veu tothom.

Qui també està que s’ho ven tot és Kiko Rivera (02), que ara diu que es vol vendre la meitat de la finca gaditana Cantora, que li va deixar en herència el seu pare, Paquirri. Això, que ja demostraria sobradament que el 2021 està sent un any de grans rebaixes informatives, és encara pitjor si tenim en compte que ell es ven la seva meitat però la seva mare no. És a dir, que Rivera es ven Cantora amb la Pantoja dins, cosa que de tan friqui em sembla meravellosa.

Si vostès tenen diners i volen formar part de la mateixa bombolla convivencial que la cantant de Marinero de luces durant el que queda de pandèmia, ara en tenen l’oportunitat gràcies al DJ. De moment no se’n sap el preu, però evidentment el poden rendibilitzar molt ràpidament, ja que segurament si comparteixen pis amb Pantoja tindran algun problema -si repassem el seu currículum, veiem que tothom hi acaba tenint conflictes...- i podran acudir a Telecinco a explicar-los previ pas per caixa i, així, cobrir una part de la compra. L’únic problema de viure amb la Pantoja pot ser que deixi el forat de la banyera i la pica del lavabo plens dels seus extensos cabells negres. Però la resta són tot avantatges.

Dieta ‘sine die’

Segueixen les rebaixes en l’actualitat rosa gràcies a les declaracions que va fer Chenoa en un programa que fa Bertín Osborne a Canal Sur i que es diu ni més ni menys que El show de Bertín. L’artista argentinomallorquina, que enguany farà 46 anys i que està compromesa amb l’uròleg Miguel Sánchez Encinas, va explicar al cantant de rancheras que el seu casori amb el metge estava previst per al juny del 2020 però que el va haver de suspendre pel coronavirus.

La intèrpret de temes com Atrévete i Cuando tu vas també va dir a Osborne que, com a bona senyora del segle passat que és, també havia fet dieta per casar-se però que no li ha servit per a res perquè al final no s’ha casat. El pitjor del cas, resumia l’ex de Bisbal, és que li tocarà estar “tres anys” a dieta per poder mantenir la figura aconseguida fins que es pugui casar. Sí, tres anys. Tres anys! Si tothom fa els mateixos càlculs que ella, la revista ¡Hola! del 2024 serà més gruixuda que la guia telefònica de la gran concentració de celebracions catòliques i pseudoglamuroses que hi haurà. Això sí, fruit d’aquest cúmul, d’aquí a allà també hi haurà dues noves modalitats de notícies rosa: les de famosos/es que acaben desnodrits/des perquè aquesta dieta sine die se’ls en va de les mans i les de famosos/es caçats/des sortint de la clínica de fer-se la liposucció perquè -lògicament...- no hauran tingut tres anys de força de voluntat mentre estaven tancats/des a casa com tothom.

I per acabar la dramàtica liquidació setmanal de material rosa, la notícia que tots vostès estaven esperant. El pare Apeles (03) s’ha convertit en capità reservista voluntari de l’exèrcit de Terra. Sí, segons recullen diversos mitjans del BOE, aquell capellà que es discutia amb Yola Berrocal (04) a Tómbola i que cridava a Crónicas marcianas i a Moros y cristianos és a la llista dels que ens haurien de defensar si fes falta. Es queden més tranquils ja, oi?

Arribats a aquest punt, m’agradaria dir-los que tot això és una excepció, perquè són notícies de la premsa del cor. Però no puc, perquè aquesta realitat plena de gangues no és cap excepció. Perquè en versió seriosa les notícies diuen, per exemple, que als malalts que ingressen per covid a l’Hospital Zendal els volen comissar el mòbil a l’entrada perquè no n’expliquin les calamitats als familiars. La setmana passada la ventada em va deixar sense tele i sense internet per unes hores. Em va anar fenomenal, se’m van alinear els txakres!

stats