Gent 13/12/2019

La princesa Elionor, protagonista de la felicitació de Nadal de la família reial

La casa reial també ha compartit una imatge dels reis emèrits

Ara
2 min
Els reis tornen a escollir Astúries per a la seva felicitació de Nadal

BarcelonaCom en el 2018, la casa reial espanyola ha triat Astúries com a escenari de la felicitació de Nadal dels reis i les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, que vesteixen la mateixa gavardina. La fotografia utilitzada és una imatge de tota la família feta el 19 d'octubre passat durant una visita a Asiegu, escollit poble exemplar asturià del 2019. El màxim protagonisme de la fotografia és per a la princesa Elionor: la imatge es va fer el dia després del seu debut als premis Princesa d'Astúries. La seva germana i la seva mare, la reina Letícia, apareixen en un segon pla, mentre que el rei Felip està fent un comentari a la seva hereva.

Acompanyant l'estampa familiar es pot llegir el text "Bon Nadal i bon any nou 2020", en castellà i en anglès.

Els reis emèrits també han fet pública la seva felicitació de Nadal. En el seu cas han triat una fotografia del 13 de juliol, quan junts van visitar el Reial Club Nàutic de Sanxenxo (Pontevedra) amb la seva filla, la infanta Elena, que no surt a la foto. En el seu cas el missatge que es pot llegir és "Bones Pasqües i bon any nou 2020", només en castellà. El rei Joan Carles, que dos mesos després va passar per quiròfan per operar-se del cor, apareix amb una americana blava i arrepenjat en un bastó, mentre que la reina Sofia llueix un vestit estampat amb margarides.

Fins l'any passat els reis emèrits havien optat per una obra d'art religiós per felicitar el Nadal. El 2018, però, van canviar de tradició i van triar una imatge de tots dos per a la postal. Era la primera vegada des del 2014 que posaven junts.

La princesa Elionor, protagonista de la felicitació de Nadal de la família reial
La princesa Elionor, protagonista de la felicitació de Nadal de la família reial
stats