Un porc vietnamita embolicat amb la bandera d'Espanya, el regal estrella de la posada de llarg de Victòria Frederica

La filla de la infanta Helena i Jaime de Marichalar celebra la seva majoria d'edat acompanyada de 300 convidats

Victòria de Marichalar, la filla de la infanta Helena i de Jaime de Marichalar, va celebrar ahir la seva posada de llarg amb una festa que va reunir 300 convidats entre els quals hi havia els seus pares, la seva àvia, la reina Sofia, el seu germà Froilà, el seu cosí Juan Urdangarín i el seu oncle Álvaro de Marichalar. Entre els regals que va rebre la noia n'hi ha un que va ser objecte de totes les mirades: un petit porc vietnamita que va arribar embolicat amb la bandera d'Espanya. 

La mascota és només una de les curiositats de la nit, que va tenir un dels seus moments més destacats en l'actuació de Juan Magán, un dels referents de l'electro llatí. En els vídeos que han compartit a Instagram els amics de l'homenatjada es pot veure Victòria Frederica cantant i ballant alguns dels èxits més coneguts del cantant i DJ de Badalona. 

Victòria Frederica va fer 18 anys el 9 de setembre del 2018, però s'ha esperat fins ara per celebrar a so de bombo i platerets la majoria d'edat a El Chaparral, una de les quatre cases palau de l'exclusiva finca La  Escorzonera. 

Per a la seva posada de llarg, Victòria Frederica va escollir un vestit vermell dissenyat per Lorenzo Caprile, que havia sigut un dels dissenyadors de referència de la reina Letícia. 

Més continguts de