Reaparició
Gent 28/09/2022

Will Smith reapareix com a productor d'una comèdia amb Nicky Jam de protagonista

L'actor i el cantant de reggaeton es coneixen des que van coincidir en una producció el 2020

1 min
El cantant de reggaeton Nicky Jam

BarcelonaEl cantant de reggaeton Nicky Jam protagonitzarà la pel·lícula Regulators, una comèdia d'acció produïda, entre altres, per Will Smith i els drets de la qual acaba d'adquirir l'estudi Universal Pictures. Westbrook Studios, companyia multimèdia d'entreteniment propietat de Smith i la seva dona –Jada Pinkett Smith– produeix aquest llargmetratge juntament amb La Industria, segell discogràfic fundat per Jam, han informat les dues empreses en un comunicat conjunt. Encara no s'ha concretat sobre què tractarà la trama del film, rere la qual hi haurà Brooks McLaren i D.J. Cotrona, que ja van treballar junts en el guió de la pel·lícula documental Fight or Flight, del 2007.

Tampoc serà la primera vegada que Nicky Jam es prodigui a la gran pantalla, perquè entre altres produccions va participar el 2020 en la cinta d'acció Bad Boys for Life, protagonitzada llavors pel mateix Will Smith, amb qui ha conservat la relació. A més, Jam compta amb la docusèrie Nicky Jam: El Ganador, basada en la història de la seva vida fins a erigir-se en un dels principals exponents de la música urbana en castellà a escala internacional, que es va estrenar el 2018 a Netflix i va suposar tot un èxit d'audiència per a la plataforma.

A Regulators, Will Smith, Jon Mone, Miguel Meléndez i Heather Washington encapçalen la producció en representació de Westbrook Studios, mentre que Juan Diego Medina i Lorenzo Braun fan el mateix a través de La Industria. Des de la seva polèmica bufetada al còmic Chris Rock a l'última gala dels Oscar, Smith ha deixat de banda la seva faceta d'actor parcialment i pròximament afronta nous reptes com a productor amb projectes ja anunciats com Hancock 2, The Karate Kid 2 i Bounce.

stats