El PP de Palma nega un acord entre Bauzá i Rodríguez per evitar que Isern es presenti de nou

El secretari general del PP de Palma, Álvaro Gijón, creu que l'actual primera vara podria ser reelegit, però deixa la porta oberta i diu que en la decisió "hi influeixen molts factors"

El secretari general del PP de Palma, Álvaro Gijón, ha negat avui que hi hagi un acord entre el president del Govern, José Ramón Bauzá, i el dels populars palmesans, José María Rodríguez, per evitar que Mateu Isern torni a presentar-se com a candidat a batle de la ciutat.

Gijón s'ha referit a aquest assumpte en ser preguntat respecte d'aquesta qûestió: "Em consta que no hi ha hagut cap tipus d'acord", ha assenyalat el regidor, que també ha precisat que ara la principal preocupació del PP tant en l'àmbit local com autonòmic i estatal són les properes eleccions europees, ja que així ho ha demanat el president espanyol, Mariano Rajoy.

Gijón ha especificat que, un cop transcorregudes les eleccions comunitàries, totes les juntes locals del PP de Balears hauran de decidir el seu candidat per als propers comicis.

"Quan arribi aquest moment es decidirà a qui es proposa per encapçalar les llistes", ha apuntat Gijón, per qui la "millor persona" per liderar el partit a la ciutat serà "la que triï la junta".

En opinió del regidor de Palma, Mateu Isern "és un fantàstic batle" i ara mateix seria el millor candidat per ser reelegit com a tal, però com també ho seria Maria Salom al capdavant del Consell de Mallorca i José Ramón Bauzá al Govern.

Segons el secretari del PP de Palma, són "molts els factors que influeixen" en aquesta decisió i serà la junta local la que decidirà.